Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Oppo Find X tanıtım tarihi açıklandı! Geliyor gönlümüzün efendisi

Mobil dünyasının önde gelen aktörlerinden Oppo’nun merakla beklenen amiral gemi telefonu için artık geri sayıma geçildi. Telefon için son olarak bir poster yayımlandı ve posterdeki bilgilere bakılırsa Oppo Find X 19 Haziran resmen tanıtılacak. Şirket telefon için Paris’te bir basın etkinliği gerçekleştirecek.

Oppo Find X
Oppo Find X

Oppo Find X özellikleri neler olacak?

Sızan görüntüler ve haberlere konu olan özellikler Find X’in çok iddialı bir telefon olacağını gösteriyor. Find X şirketin yıllar sonra karşımıza çıkaracağı bir tepe model olacak. Pek çok açıdan özel bir telefon olacak Find X, son dönem birçok telefonda yer alan tam ekran ve çift kamera donanımlarını barındırıyor.

Bir görüntüde yıldız takımlarını andıran bir arka görünüme sahip olan telefonun 3D yüz tanıma, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve 5G desteği gibi özel teknolojilere sahip olması bekleniyor.

Find X diğer özellikleri itibariyle de deyim yerindeyse parmak ısırtıyor. Bu özellikler 6.42 inç büyüklüğünde OLED ekran, Snapdragon 845 işlemci birimi, 8GB RAM, 256 GB depolama, Super VOOC hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil ve çift kamera (optik zum) şeklinde.

 

Xiaomi Mi Band 3 beklendiği gibi peynir ekmek gibi satıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu