Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Nokia 9 ‘un beş kamerası için çarpıcı iddia!

HMD Global’in bir sonraki amiral gemi telefonu Nokia 9 için geri sayıma geçildi. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılacak Nokia9, dünyanın beş arka kameralı ilk telefonu olacak. Bu anlamda telefonun nasıl bir kamera deneyini sunacağı merak konusu.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Nokia 9

Nokia 9 devrimsel bir kameraya sahip olacak

Nokia’nın beş kameralı telefonu Zeiss optiğe sahip olmasının yanı sıra “bilgisayarlı fotoğrafçılık” konusunda uzmanlaşmış görüntüleme firması Light tarafından geliştirilen “düşük ışık deneyimi” isimli bir yeniliğe sahip olacak.

Yeni bir rapora göre ABD merkezli Light firması beş kamera için, geleneksel bir akıllı telefon sensöründen 10 kat daha fazla ışık toplayan bir yazılım geliştirdi. Bu yazılımın ayrıca 5, 10 ve hatta 50 görüntüyü birleştirebileceğinden söz ediliyor.

Firma yazılım birimini oluştururken farklı görüntü açılarından, sensör farklılıklarından, diyafram açıklığı, odak uzaklığı, piksel eşleştirme, geometrik ve fotometrik düzeltmelerden ve ISS algoritmalarından yararlandığını belirtiyor.

Tüm bu gelişmelerin ardından Avrupa’da 749 € ila 799 € arasında fiyatlandırılacak Nokia9’un kamera düşük ışıklı ortamlarda ya da gece çekimlerinde bir devrim gerçekleştirmesini bekliyoruz.

 

Snapdragon 855 işlemcili Redmi telefon geliyor! Şov şimdi başlıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu