Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme Durdu Durdu Turnayı Gözünden Vurdu! Hayırlı Olsun

Çinli firmalar arasında yer alan realme yeni bir güncelleme patlattı. realme X2 Pro realmeUI 2.0 beta güncellemesi aldı. Yıkılıyor.

2019 yılının beklenen telefonlarından olan realme X2 Pro 6.5 inçlik Super AMOLED ekran ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Ekranın da Corning Gorilla Glass 5 korumasına da yer veren telefon modeli, düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklılığı ile rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Üst düzey özellikleri ile de kusursuz bir performans sunan amiral gemisi, dün gece yeni bir güncelleme aldı. realme X2 Pro realmeUI 2.0 beta güncellemesi ile adeta ortalığı yıkacak.

Hindistan, Çin ve Endonezya’daki kullanıcıların beğenisine sunulan yeni güncelleme 540MB dosya boyutuna sahip. RMX1931_11_F.06 sürüm numarasına sahip olan güncelleme cihaz üzerindeki çeşitli hataları giderirken diğer bir yandan da daha iyi verim alınmasını sağlıyor. Özellikle kullanıcıların en çok şikayet ettiği Bluetooth bağlantısında meydana gelen kopmalar bu güncelleme ile tamamen ortadan kaldırıldı.

"<yoastmark

realmeUI 2.0 Beta Güncellemesi Yayında

Ekran görüntüsü alırken meydana gelen birkaç sorunu da tamamen ortadan kaldıran güncelleme ekranda meydana gelen kaydırma sorunlarına da odaklandı. Kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak olan güncelleme henüz küresel olarak yayınlanmazken bazı ülkelerdeki kullanıcılar tarafından indirildi ve mercek altına alındı.

Güncellemenin diğer ülkeler içinde önümüzdeki haftalar içerisinde yayınlanması beklerken realme’de kullanıcılarını yakından takip ederek onların ihtiyaçları doğrultusunda güncellemeler geliştirmeye devam edecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu