Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriInfinix

Infinix AirCharge Teknolojisi Gelecekten Gelmiş Gibi

Infinix AirCharge teknolojisi tanıtıldı. Firmanın devrim niletiğindeki bu teknolojisi için beklenti yüksek.

Önceki CES (Tüketici Elektronik Fuarı) teknoloji etkinliklerinde Infinix, 180W Thunder Charge Teknolojisinden devrim niteliğindeki 260W Çok Yönlü FastCharge’a kadar birkaç yenilikçi şarj teknolojisini sergiledi.

Marka şimdi AirCharge kablosuz şarj ve Extreme-Temp Pil teknolojilerini önümüzdeki CES 2024 etkinliğinde tanıtacağını doğruladı.

Infinix‘e göre AirCharge, kablosuz şarjda bir devrim niteliğinde olup kullanıcıların cihazları kablo olmadan veya şarj pediyle fiziksel temas kurmadan şarj etmelerine olanak tanıyor. Teknoloji, 0-20 cm’de şarjı destekler ve bobinler 60 dereceye kadar açıyla eğildiğinde çalışır. Geleneksel kablolu şarjla karşılaştırıldığında Infinix AirCharge, kullanıcıların oyun oynama veya video izleme gibi aktiviteler sırasında cihazlarını zahmetsizce şarj etmelerine olanak tanır.

Kullanıcıların güvenliği söz konusu olduğunda Infinix AirCharge, 6,78MHz’in altında güvenli bir düşük frekansta çalışarak 7,5W’a kadar tutarlı şarj gücü sağlar. Sistem, devre için etkili koruma sağlayan kapsamlı bir rezonans ve aşırı gerilim koruma (OVP) devresi içerir. Bu, telefon ile şarj pedi arasındaki mesafe ve konumun hızlı değiştiği durumlarda bile güvenliği garanti ederek şarj işlemini korur.

Infinix, aşırı soğuk ortamlarda akıllı telefon performansındaki zorluklara çözüm bulmak için Extreme-Temp Pil teknolojisini sunuyor. Biyomimetik elektrolit ve füzyon katı hal teknolojisiyle geliştirilen bu buluş, pilin -40°C’ye kadar düşük sıcaklıklarda iyi çalışmasına olanak tanıyor. -40°C ila 60°C şarj sıcaklığı aralığına sahip Extreme-Temp Pil, zorlu soğuk koşullarda işlevsellik ve dayanıklılık sağlar.

Bu teknolojilerden bazıları muhtemelen 2024’te piyasaya sürülmesi beklenen Infinix akıllı telefonlarında görülebilir. Şirketin CES 2024 etkinliği aracılığıyla bu konuda daha fazla ayrıntı sunacağını umuyoruz. Bilmeyenler için teknoloji fuarı 9-12 Ocak tarihleri arasında ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenecek.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu