Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S21 FE Sonunda Karşınızda!

Bir süredir haberlerimize konu olan Samsung Galaxy S21 FE modeli artık bir sır değil. Güvenilir bir kaynak akıllı telefonu karşımıza çıkardı.

Galaxy S20 FE modelini gözünüze kestirdiyseniz bir süre daha beklemenizi öneriyoruz. Zira Samsung Galaxy S21 FE tünelin ucunda göründü. Sayısız akıllı telefonu tanıtımları öncesi karşımıza çıkan Steve Hemmerstoffer namı diğer @OnLekas adlı kullanıcı bu defa Galaxy S21 FE’nin görüntülerini yayınlandı. Tasarım anlayışı beklendiği gibi Galaxy S21 serisinden ilham alıyor. Peki farklar var mı? Teknik özellikler neler olacak?

Samsung Galaxy S21 Görüntüleri Yayınlandı

Galaxy S21 ve S21 Plus’ın Full HD + ve düz ekrana sahip olmasının ardından Galaxy S21 FE bu notada seriye daha fazla ayak uyduracaktır. Telefona önden bakıldığında ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera ve S21 serisine göre nispeten biraz daha kalın alt çerçeve dikkat çekiyor.

Galaxy S21 FE’de 6.4 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekran yer alacak. Bir kez daha 120Hz tarama hızına sahip olacak ekran aynı zamanda parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapacak.

Arka bölüme baktığımızda Galaxy S21 ve S21 Plus’taki kamera tasarımı Galaxy S21 FE modeline de taşınıyor. Kameraların çözünürlük değerleri henüz bilinmiyor, fakat sensör yapılarının geniş açılı, telefoto ve ultra geniş açılı olması bekleniyor.

Telefonun işlemci biriminde Exynos 2100 yer alacak. Pazara göre Snapdragon 888’li modelin olması bekleniyor. IP68 sertifikasının yer bulacağı telefonda öne çıkan bir diğer gelişme stereo hoparlör olacaktır. Galaxy S21 FE’nin selefi gibi uygun fiyatlı olacağı kesin. Bu noktada Galaxy S21 modelini referans alabilir ve fiyatının bundan daha aşağı olacağını söyleyebiliriz. Galaxy S21’in ülkemize 9.999 TL’den giriş yaptığını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu