Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate X2 Piyasaya Çıkmadan Şok Etkisi Yarattı!

22 Şubat yani yarın piyasaya sürülecek olan Huawei Mate X2 daha piyasaya çıkmadan milyonlara ulaştı. Milyonlarca kayıt yapıldı.

Şu sıralar haberlerimizden eksik olmayan Huawei markası yepyeni gelişmeler ile hem bizi hem de hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Bir kaç gün önce yaptığımız haberlerde ünlü markanın akıllı telefon üretimini yarı yarıya düşüreceğinden söz etmiştik. Hem telefon pazarında bu kadar kararlı olup hem de üretimin yarıya düşürülmesi arasında nasıl bir bağlantı kurulabilir bilmiyoruz ama markanın 2021 yılına damga vuracağından adımız kadar eminiz. Yeni telefonlar üzerinde harıl harıl çalışmaya devam eden şirket, yarın Huawei Mate X2 adlı akıllı telefonunu görücüye çıkaracak.

Yeni nesil telefon olarak duyurulan Huawei Mate X2 önceleri sızıntılar ile ortaya çıkmış ve çok geçmeden de doğrulanmıştı. 6.45 inç ekran boyutuna sahip olacak olan cihaz, içe doğru katlanan tasarımı ile de beğenileri toplayacak gibi görünüyor. 2021’e oldukça hızlı bir başlangıç yapan telefon, ön kayıtları ile de ağızları açık bıraktı. Telefon daha piyasaya çıkmadan milyonlara ulaştı.

"<yoastmark

Huawei Mate X2 3.5 Milyon Kayıta Ulaştı

Kablosuz şarj desteğinin de olacağı tahmin edilen telefon modeli için dünyanın dört bir yanında geri sayımlar devam ederken özellikleri de tekrar tekrar araştırılmaya başlandı. Bizde yeni katlanabilir telefon modeli hakkında edindiğimiz bilgileri hızlı bir şekilde sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Arka tarafında 50MP + 16MP + 12MP + 8MP olmak üzere dörtlü bir kameraya sahip olacak olan telefon, fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıların yeni gözdesi haline gelecek gibi görünüyor. Yarın piyasaya çıkacak olan telefon daha ön kayıtlarında bizleri şaşırtmayı başardı. Ön kayıtlarda 3.5 milyonu deviren telefon, yarın piyasaya çıkması ile bir izdihama neden olacak. Merakla beklenmeye devam edilen model, Kirin 9000 yonga setinden güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu