Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Müjde! Xiaomi Mi 8 MIUI 10 güncellemesi başladı

Xiaomi merakla beklenen MIUI 10 güncellemesinin kararlı sürümünü her geçen gün daha fazla modelle buluşturuyor. Kararlı sürüm daha önce Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Xiaomi Mi Mix 2S, Xiaomi Redmi 6 Pro, Xiaomi Mi Not 2, Xiaomi Mi 6X için kullanıma sunuldu. Şimdi ise Xiaomi Mi 8 MIUI 10 kararlı güncellemesini alıyor.

Güncelleme her zaman olduğu gibi ilk olarak Çin’de Mi 8 kullanıcılarıyla buluşuyor. Kararlı ve istikrarlı sürümün globalde de çok yakında dağıtılacağını söyleyebiliriz. Zira güncelleme kısa süre önce Wi-Fi sertifikası aldı.

Xiaomi Mi 8 MIUI 10
Xiaomi Mi 8 MIUI 10

Xiaomi Mi 8 MIUI 10 neler getiriyor?

Android 8.0 Oreo tabanlı olan MIUI 10 güncellemesi gerek sistem altyapısı gerekse arayüz noktasında önemli gelişmeler içeriyor. Yeni sürüm en önemlisi yapay zeka sayesinde derin öğrenmeyi beraberinde getiriyor. Böylece uygulama kullanım davranışınızı ve beklenen eylemlerinizi inceleyerek uygulamaların yüklenme süresini azaltıyor.

Bir başka avantajı da MIUI 10, Xiaomi Mi 5  ve  Xiaomi Mi Note 2 de dahil olmak üzere eski Xiaomi akıllı telefonlara tek bir kamerada portre modu özelliğini getiriyor.

Yeni sürüş modu, akıllı ev aletleri yöneticisi, yeni kısayollar, geliştirilmiş ekran kaydı, Android 9 Pie benzeri ses ayarı ve bildirim çubuğu, MIUI Laboratuvarı ve gelişmiş Uygulama Yöneticisi MIUI 10 kapsamında yer alan diğer önemli gelişmeler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu