Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarSamsungTeknoloji

Samsung telefonunuzda ekran sürekli açık özelliğini kullanın

Samsung telefonunuzda ekran sürekli açık özelliğini artık kullanabilirsiniz. Sözünü ettiğimiz kullanıcılar tabii ki bu özellikten şu ana kadar mahrum olanlar. Samsung’un ilk olarak Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde yer verdiği ekran sürekli açık özelliği neredeyse pili kullanmadan saat, takvim, pil seviyesi, bildirimleri sürekli görebilir ya da müzik çaları kontrol edebilirsiniz.

Samsung sözünü ettiğimiz ekran özelliğini güncel orta ve üst segment modellerin tümünde kullanmaya başlarken, Galaxy S6 serisi, Galaxy Note 5 ve Galaxy A 2016 serisi gibi popüler telefonlar ekran sürekli açık özelliğinden mahrum kaldı. Ancak XDA Geliştiricileri ekran sürekli açık özelliğini Android 7.0 Nougat sürümüne sahip tüm Samsung telefonlarda çalıştırmayı başardı. Üstelik yayınlanan APK dosyası Root yetkisi istemiyor.

Buradaki link üzerinden ekran sürekli açık özelliğine ait APK dosyalarını (iki adet dosya) indirip kurmanız yeterli. Sonrasında ise ekran ayarlarına gidip özelliği aktif etmeniz gerekiyor. Uygulama halen gelişme aşamasında, dolayısıyla yükleme sonrası bazı hatalarla karşılaşabilirsiniz. Yükleme işlemi için alt bölümdeki videoya göz atabilirsiniz.

 

https://www.youtube.com/watch?v=TjP5Ov8d0eg

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu