Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme X2 Pro her geçen gün daha da heyecanlandırıyor

Realme X2 Pro uygun fiyatlı bir amiral gemi telefon satın almak isteyenleri epey heyecanlandırıyor. Son günlerde telefon hakkında paylaşımlar gerçekleştiren Realme bunlara bir yenisini daha ekledi.

Realme X2 Pro çok hızlı şarj olacak

Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alacağı ve 90Hz ekran tazeleme oranına sahip olacağı daha önce kesinleşen X2 Pro’nun son olarak 65 watt hızlı şarj teknoloji sahip olacağı belirtildi. OPPO’nun geçtiğimiz gün detaylarını açıkladığı bu yeni teknoloji ile 4.000 mAh büyüklüğündeki bir pilin %100 dolum seviyesine ulaşması sadece 28 dakika sürüyor. OPPO’nun önümüzdeki günlerde Reno Ace modelinde de yer vereceği hızlı şarj teknolojisi sayesinde X2 Pro modeli de dünyanın en hızlı şarj olan telefonlarından biri haline gelecek.

Realme’nin ilk amiral gemi telefonunda ekranın kaç inç olacağı henüz bilinmiyor ancak Full HD + çözünürlüğünde olacağı kesin. Muhtemelen su damlası şeklinde çentikle gelecek telefonda parmak izi tarayıcısı ekran altına yerleştirilecek. Bu gelişme de RealmeX2 Pro’nun AMOLED ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.

 X2 Pro’nun öne çıkan özelliklerinden biri de dörtlü arka kamera olacak. Ana kamerada Samsung üretimi 64 megapiksel sensör kullanılacak. Geniş açılı bir kameraya ek olarak arka tarafta telefoto ve derinlik kameralarını göreceğiz. 2.5 cm makro çekimler gerçekleştirecek kamera donanımı 20x hibrid yakınlaştırma gerçekleştirebilecek. Bağlantı tarafında akıllı telefon yalnızca 4G desteği ile gelecek ve aynı zamanda NFC özelliğine de sahip olacak.

X2 Pro’nun 400 $ seviyesinde fiyatlandırılacağı gelen bilgiler arasında. Ancak Snapdragon 855+, 90Hz ekran 64 megapiksel dörtlü arka kamera ve 65 watt hızlı şarj gibi gelişmiş özellikler göz önüne alındığında telefonun daha yüksek bir fiyattan satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu