Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Oppo ekran içinden ekran çıkan bir telefon mu yapıyor? Bu ne arkadaş?

Oppo geçtiğimiz yıl Find X ile büyük bir değişim ortaya koydu ve tamamen ekran tasarım anlayışını farklı bir donanım ile bir araya getirdi. Arkadan açılan ön ve arka kameralar ile sektörü ciddi anlamda değiştiren Çinli üreticiye ait olduğu iddia edilen bir telefon sızdırıldı. Oppo ekran içinden ekran çıkartılabilen bir telefon üzerinde çalışıyor iddiaları ile birlikte ortaya çıkan bu görsel bizleri de sizler gibi oldukça şaşırttı. Dilerseniz görse bir bakalım.

Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…

Oppo ekran
Oppo ekran

Oppo ekran içinden ekran çıkartacak

Bu tasarım gerçek olabilir mi bilemiyoruz ama bu tasarımın Oppo‘ya ait olacağını da pek zannetmiyoruz. Bu tasarım görsel olarak farklı olsa da telefonun kullanım tarafında önden ağırlık dengesini bozacağını ve kullanımı zorlaştıracağını düşünüyoruz.

Farklı yapıdaki telefonlara saygımız var ve inovasyonu her daim destekliyoruz ama bu bize göre oldukça tuhaf bir inovasyon. Geçtiğimiz dönemde LG G8 ThinQ‘nun el izinizi okuma teknolojisi de aynen bu bağlamda değerlendirilebilir. Zira o da karşıdan oldukça iyi bir inovasyon gibi görünse de gerçekte kullanılmayacak bir arayüzdü; tıpkı bu tasarım gibi.

Siz böyle bir telefon kullanmak ister miydiniz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu