Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 satış rakamı açıklandı

Galaxy S8 satış rakamı açıklandı. Konuya ilişkin daha önce Güney Kore medyası ve Samsung cephesinden farklı açıklamalar gelmişti. Galaxy S8 serisi telefonların satış rakamlarını bu defa pazar araştırma kuruluşu Strategy Analytics açıkladı. Kısa süre önce ikinci çeyrek akıllı telefon satış rakamlarını kamuoyu ile paylaşan kuruluşa göre Galaxy S8 ve Galaxy S8+ satışları temmuz ayı itibariyle 20 milyonu geçmiş durumda.

21 Nisan’da dünya genelinde yaygın şekilde satışa sunulan telefonlar günlük ortalama 278.800 adet satıyor. Hangi modelin daha fazla sattığına dair ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy S8 satış rakamı
Galaxy S8 satış rakamı

Kısa süre önce Güney Kore medyasında Galaxy S8 serisi telefonların Galaxy S7 modellerinden daha az sattığı yönünde bir haber yayınlanmıştı. Samsung haber üzerine bir açıklama yaparak Galaxy S8 serisinin selef modellerden %15 daha fazla sattığını belirtmişti. Hatta Samsung Mobile’ın bir numaralı ismi DJ Koh bazı pazarlarda Galaxy S8 modellerin Galaxy S7 serini ikiye katladığını ifade etmişti.

Satış rakamları noktasında önemli bir noktanın altını çizmekte yarar var. Galaxy S8 serisi telefonlar 21 Nisan’da satışa sunulurken, Galaxy S7 serisi telefonlar 11 Mart’ta üstelik daha fazla pazarda kullanıcılarla buluştu.

Samsung Apple’a özendi ve Yenilenmiş Samsung Galaxy S7 satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu