Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiWhatsApp

WhatsApp Sesli Mesajları Göndermeden Önce Dinlememizi Sağlayacak!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu sefer de sesli mesajları göndermeden önce dinlememizi sağlamanın yollarını arıyor.

Son dönem de milyonlarca kullanıcı kaybeden mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir dizi yeni özellik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Facebook tarafından satın alındıktan sonra inanılmaz bir ivme kazanan mesajlaşma uygulaması ülkemiz de dahil olmak üzere dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Gizlilik politikası ile milyonlarca kullanıcısını Signal ve Telegram gibi platformlara kaptıran uygulama sıradaki güncellemeleri ile kaybettiği kullanıcıları yeniden kazanmaya çalışacak. Geçtiğimiz gün sohbet ekranındaki resimleri ve videoları daha büyük göstereceğini belirttiğimiz platform şimdi de sesli mesajları yollamadan önce dinlememizi sağlayacak bir yenilik üzerinde çalışıyor. WhatsApp sesli mesaj üzerinde çalışıyor.

Hindistan’da kullanıcılarına Covid-19 aşı merkezlerini bulmaları konusunda yardımcı olan mesajlaşma uygulaması yepyeni özellikler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Günlük hayatımızdaki süreci biraz daha rahat geçirmemizi sağlamak için çeşitli yenilikler üzerinde çalışmaya devam eden şirket şimdi de sesli mesajları göndermeden önce dinlememizi sağlamak için kolları sıvadı.

"<yoastmark

WhatsApp Sesli Mesaj Göndermeden Dinlememizi Sağlayacak

Yabancı kaynaklar da ortaya çıkan yeni gelişme de mesajlaşma uygulamasının yeni bir özellik üzerinde çalıştığı hatta bu özelliği test etmeye başladığı ifade ediliyor. Sesli mesajları göndermeden dinleme fırsatı vermeye hazırlanan uygulama şuan da bu özelliği geliştirici ön izlemesi olarak test ediyor. Messenger’ın iOS sürümünde yer alan bu özellik ile kullanıcılar sesli mesajlar konusunda biraz daha titiz hareket edebilecekler. Kullanıcıların epey işine yaracak olan bu özellik ile göndermek istenilen mesajlar daha iyi bir hal kazanmış olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu