Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi MIUI 9 kararlı sürüm çok yakında yayınlanacak

Xiaomi MIUI 9 kararlı sürüm güncellemesi çok yakında dağıtıma sunulacak. Xiaomi’nin ilk kez Mi 5X modelinde yer verdiği yeni MIUI sürümü bir süredir geliştirici önizleme sürümü olarak kullanıcılar tarafından test ediliyor. Milyonlarca Xiaomi kullanıcısı güncellemenin kararlı sürümünü beklerken, MIUI Pazarlama Müdür yardımcısı Huang Longzhon resmi Weibo hesabından MIUI 9.0.2.0 kararlı sürümün çok yakında yayınlanacağının müjdesini verdi.

Xiaomi MIUI 9 kararlı sürüm dağıtıma sunuluyor

MIUI 9 güncellemesiyle birlikte ekranı ikiye bölme (çoklu pencere) özelliği kullanıma sunulacak. Daha hızlı bir arayüz performansı ve uygulama açılış hızı sürecek yeni MIUI güncellemesinde ayrıca yazılım tabanlı bir yüz tanıma özelliğinin yer alması bekleniyor.

Fotoğraf arama, akıllı yardımcı, akıllı uygulama başlatıcı, bildirim filtresi, yeni temalar ve daha gelişmiş ekran kişiselleştirme güncelleme kapsamında yer alan diğer önemli gelişmeler olacak.

MIUI 9 güncellemesi alacak cihazlar

Xiaomi Mi 6, Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 5c, Mi 5, Mi 4S, Mi 4c, Mi 4, Mi 3, Mi 2/2S, Mi MIX, Mi Max 2, Mi Max, Mi Note 2, Mi Note/Pro, Mi Pad 2, Mi Pad 1, Redmi Note 4X (MediaTek), Redmi Note 4X (Snapdragon), Redmi Note 4, Redmi Note 3 (MediaTek), Redmi Note 3 (Snapdragon), Redmi Note 2, Redmi Note, Redmi Pro, Redmi 4X, Redmi 4A, Redmi 4, Redmi 4 Prime, Redmi 3S/Prime, Redmi 3, Redmi 2A, Redmi 2/Prime, Redmi 1S ve Redmi 1 modelleri.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu