Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 7 Kanlı Canlı Görüntülendi!

Son zamanların en beklenen akıllı telefonu Google Pixel 7 gerçek görüntüleri ile gündeme çıktı. İşte tüm detaylar karşınızda.

Geçen yılki Pixel 6 serisi akıllı telefonlar, lansmanlarından yalnızca haftalar önce e-Bay üzerinde prototip modelleri ile satışa çıkmıştı. Böylelikle akıllı telefonların gerçek görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi ise aynı durum Google Pixel 7 için yaşandı. e-Bay’de prototip modeli ile listelenen telefonun gerçek görüntüleri de ortaya çıkmış oldu.

Google Pixel 7 Prototip Görüntüleri Sızdırıldı

Önden baktığımızda akıllı telefonun selfie kamerasını barındıran delikli düz bir AMOLED ekran görüyoruz. Böylelikle telefonun Google Pixel 6 serisi ile aynı tasarıma sahip olabileceğini düşünebiliriz.

Google Pixel 7

Arkadan bakıldığında ise akıllı telefonun kameraları gözümüze çarpıyor. Çıkıntı dikdörtgen alüminyum plaka ile donatılan kamera kurulumu, Pixel 6’ya göre daha farklı bir tasarım getiriyor. Arka panelin ise parmak izi ve lekelere meyilli parlak bir yüzey taşıdığını görüyoruz.

Diğer detaylarda ise cihazın sol kısmında yer alan fiziksel SIM kart yuvası, sağ kısımda güç ve ses düğmeleri ve alt kısımda minimal görüntü ile karşılaşıyoruz.

Google Pixel 7

Pixel 7’nin Google I/O 2022 etkinliğinde Google’ın yeni Tensor yonga setleri ile tanıtılacağı aktarılmıştı. Pixel 7’nin Pixel 6’ya göre ne gibi yenilikler getireceğini zaman içerisinde göreceğiz. Akıllı telefonun benzer bir fiyat çizgisi ile çıkış yapacağı da ünlü endüstri analistleri tarafından tahmin ediliyor. En yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

OPPO Find N2 Gümbür Gümbür Geliyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu