Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4, Mi 9’dan daha hızlı olacak!

Kendi ve alt markaları eşliğinde son dönemde birçok amiral gemi eve orta üst segment telefon duyuran Xiaomi, Mi Mix 4 için pek de acele etmeyecek. Xiaomi’nin  birkaç gün sonra oyun odaklı Black Shark 2 Pro modelini de tanıtacağını hatırlatalım.

Xiaomi Mi Mix4 hakkında açıkçası şirket cephesinden detaylar elde etmek şu an çok zor. Ancak kullanıcıların sosyal  medya platformlarından Xiaomi yetkililerine yönelttiği sorular sayesinde şu an bazı kırıntılar elde edebiliyoruz.

Xiaomi Mi Mix 4, Mi 9’dan daha hızlı şarj olacak

Eğer Mi Mix4’ü satın almak gibi bir düşüneniz varsa size iyi bir haber verelim. Xiaomi ürün müdürü Wang Teng Thomas’a Weibo üzerinden Mi Mix4’ün Xiaomi Mi 9’dan daha hızlı şarj olup olmayacağı soruldu.

Wang Teng soruya “elbette!” yanıtını verdi. Mi 9 şu anda 27W kablolu ve 20W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip. Kablosuz bağlantı noktasında Mi 9 şu an en hızlısı konumunda ve mevcut standartlarda daha hızlısı mümkün görünmüyor.

Ürün müdürünün açıklamasından Mi Mix 4’ün kablolu şarj hızında bir artışın yaşanacağını anlayabiliriz.  Xiaomi’nin 100w gücündeki Super Charge Turbo teknolojisini telefonda beklemek hayalcilik olur, ancak bazı rakiplerde olduğu gibi Mi Mix4’te de 40-50w aralığında bir hızlı şarj teknolojisi kullanılabilir.

Xiaomi Mi 9’daki hızlı şarj teknolojisi sizce yeterli mi ya da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor musunuz? Alt bölüme yorum bırakmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu