Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12 Ultra Cephesinde Sular Isınmaya Başladı! İşte Duyuru Tarihi

Xiaomi 12 sonrasında gözler serideki en tepe model olan Xiaomi 12 Ultra’ya çevrildi. Xiaomi 12 Ultra tanıtım tarihi netleşiyor.

Xiaomi, 2022’nin gözde telefonları arasında yer alacak Xiaomi 12 serisini geçtiğimiz günlerde duyurdu. Xiaomi 12x, Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro’dan oluşan seri tanıtımdan sadece 3 gün sonra kullanıcılarla buluştu. Telefonlar yoğun ilgi görüyor ve sadece birkaç günde Xiaomi’nin kasasına çeyrek milyar dolardan fazla katkı yaptı. Bugün yaşanan gelişmeler Xiaomi 12 serisinin şubat sonu ya da mart başında global pazara açılacağı yönde. Xiaomi 12 serisinin Türkiye yollarına düştüğü bu dönemde Çin’de bu defa Xiaomi’nin belki de bu yıl ki  en özel telefonu tanıtılacak: Xiaomi 12 Ultra.

Bir süredir yayınlanan görseller telefonun devasa bir kamera modülüne sahip olacağını gösteriyor. Xiaomi 12 Pro ile kıyaslandığında Ultra’nın çok daha gelişmiş bir kamera paketi sunacağı kesin. Ayrıca Xiaomi12 Ultra Xiaomi ve Leica arasındaki işbirliğinin ilk ürünü olabilir.

Xiaomi 12 Ultra

Telefon cephesinde yaşanan bir diğer önemli gelişme Digital Chat Station adlı güvenilir kaynaktan geldi. Paylaşıma göre Xiaomi, 12 Ultra’yı piyasaya sunmaya hazırlanıyor ve tanıtım etkinliği büyük ihtimalle mart başında gerçekleşecek.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun arkasında 4 ya da 5 kameranın yer alması bekleniyor. Bu defa telefoto ve periskop kameranın bir arada olacağı konuşuluyor. Ana kamerada 50 megapiksel bir sensör göreceğiz. Söz konusu sensör, Xiaomi 12 Pro’daki Sony IMX707 olabilir. Diğer taraftan telefonda bu defa 120 watt hızlı şarj desteğinin olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu