Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9 tekrar satışa sunuluyor! Hızlı olan kazanır

Xiaomi Mi 9 tanıtıldığı günden bu yana mobil dünyasının gündeminden düşmüyor. Pek çok ülkede kullanıcılar bu uygun fiyatlı amiral gemi telefona sahip olmayı bekliyor. Tabii bunun için bir süre daha beklemeleri gerekiyor. Zira telefon şu an için sadece Çin’de satışta ve ışık hızında tükeniyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 ikinci kez satışta

Hatırlayacak olursanız Mi 9’un ilk satışı sadece 53 saniye sürdü. Birçok kullanıcı telefonu satın almanın hayalini kurarken eli boş döndü. 5 Mart tarihi itibariyle ikinci satış süreci başlıyor ve görünüşe bakılırsa bu süreç de saniyeler sürecek. Anlayacağınız hızlı olan kazanacak.

Görünüşe bakılırsa Xiaomi Mi9’dan en fazla kârı bir süre daha karaborsacılar yapacak. Telefonun Çin versiyonu şu an ülkemizde 4.000 TL’nin üzerinde fiyatlardan satılmakta. Benzer durum Avrupa için de geçerli. Daha önce dile getirdik, yine hatırlatmakta yarar görüyoruz. Mi 9’un paralel ithalat sürümü ülkemizde ilk etapta 5.000 TL seviyelerinde satılacak. Ancak o fiyat bandında alınabilecek Türkiye garantili amiral gemi telefonları ve Mi 9’un fiyat tarafında hızlı bir düşüş yaşayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Xiaomi Mi 9 çentikle ilgili bir güncelleme daha aldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu