Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

realme X7 Pro Avrupa pazarında satışa çıkabilir!

realme X7 Pro modeli Çin dışında da satılabilmek için sertifika onayını aldı. İlerleyen dönemlerde Avrupa pazarında görmemiz mümkün!

realme, X7 serisini Eylül ayında tanıttı ve yeni modeller sadece Çin pazarı içerisinde kalacak gibi görünüyordu. Tanıtım etkinliğinin zamanından beri hiçbir uluslararası kullanılabilirlik haberi duyulmadı. Şimdi ise realme X7 Pro 5G Avrupa pazarı için satılabileceğine umutlandıran bir haber geldi. Model için ilk defa Çin dışında başka bir ülkede sertifika onayı aldı. Bu durum cihazın artık Çin harici başka ülkelerde de satılması planlandığını gösteriyor. Ülkemize ve Avrupa pazarına açılacağı gün ise henüz belli değil.

Erişilen sertifikadan elde edilen haber şu ki, X7 Pro Tayland’da bir sertifika onayı aldı. Bu da cihazın artık yerel pazardan kaçabileceği ve globalde satışa çıkabileceği anlamına geliyor. Aynı model adı RMX2121 ile realme X7 Pro 5G adlı telefon, NBTC’de göründü. Sertifika listesinde cihaz hakkında özellik konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmamış. Bu nedenle cihazın Çin versiyonunun özellikleri dışında bir bilgi maalesef elimizde yok.

Listenin kendisi herhangi bir özellik göstermiyor ancak değişmemiş model kodunu görüyoruz, Dimensity 1000+ bulunan bu telefonda herhangi bir değişiklik görmeyi beklemiyoruz.

Daha fazla ipucu için arayışta olmaya devam edeceğiz ve umarız ki yakında realme‘den de resmi bir haber alırız. Orta segmente rekabet katacak bir başka cihaz olan realme X7 Pro 5G Avrupa ile ülkemizde satışta olmasını görmek sevindirici olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu