Güncel Teknoloji HaberleriOyun Haberleri

GTA 6 Yeni Oyun Motoruyla Çağ Atlayacak!

Fransız yayın dergisi Rockstarmag'e göre GTA 6 yeni RAGE oyun motoru sayesinde RDR 2'den çok daha iyi görsellere sahip olacak.

Fransız yayın dergisi Rockstarmag’e göre GTA 6 oyunu yeni RAGE oyun motorunun yeni versiyonu ile fizik, zaman geçişi, görüntü oluşturma kalitesi ve yapay zeka konularında önemli iyileştirmelerle birlikte gelecek. Rockstar Games’in diğer önemli oyunu RDR 2 ile kıyaslandığında Grand Theft Auto 6 oyunu çok daha iyi görsellere sahip olacak. RDR 2 oyununu görüntü kalitesinin ne kadar iyi olduğunu oynayanlar bilir.

Grant Theft Auto 6’nın Su Fiziği Şimdiye Kadar ki En iyisi Olacak

Ortaya çıkan raporlara göre sevilen GTA oyununun en yenisi, eşi benzeri  görülmemiş bir su fiziğine sahip olacak. Rockstar Games’in RAGE Teknoloji Grubu, su fiziğini gerçek zamanlı olarak hesaplayacak devrim niteliğinde bir sistem tasarladı ve okyanusun oyun dünyasında önemli bir varlığa sahip olacağını öne sürdü.

GTA 6 ile İlgili Değişiklikler Araç Fiziğini de Kapsayacak

Grand Theft Auto 6 aynı zamanda araç fiziğinde de iyileştirmeler içerecek. Oyunda daha gerçekçi kazalar ön plana çıkacak ve herhangi bir hasar aracın yol tutuşunu çok etkileyecek. Bu şekilde daha gerçekçi bir sürüş deneyimi elde edilecek. Oyun aynı zamanda Vice City’nin gece hayatının önemini daha iyi temsil etmek için fiziksel olarak simüle edilmiş aydınlatma özelliğine sahip serinin ilk oyunu olacak.

Oyunda değişen bir başka nokta ise hava durumu sistemi olacak. Bu hava durumu sistemi oyunun oynanışını önemli ölçüde değiştirecek.

GTA 6 ile ilgili ortaya atılan çıkış iddialarına göre, Rockstar Games’in merakla beklenen yeni oyunu en geç Mart 2025’te çıkış yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu