PlayStationSony

PlayStation Plus Fiyatları Arşa Çıkacak

PlayStation Plus fiyatları arşa çıkacak. Sony, beklenen zammı bazı ülkelerde uygulamaya başladı.

Sony, yıllık planlar için PlayStation Plus fiyatları için dünya çapında artıracağını duyurdu. Fiyat artışı 1 Eylül’den itibaren başlayacak.

PlayStation Plus hizmeti üç katmanda mevcut. Temel PlayStation Plus Essential katmanının maliyeti artık yıllık plan için 60$ yerine 80$ olacak. Bu kademeyle, üyeliğiniz aktif olduğu sürece iki ücretsiz aylık indirilebilir oyuna, ayrıca çevrimiçi çok oyunculu oyunlara, bulut kayıtlarına ve oyun satın alımlarında indirimlere erişmeye devam edersiniz.

PlayStation Plus Ekstra katmanının maliyeti artık 100 ABD Doları yerine 135 ABD Dolarıdır. Bu kademeyle PlayStation Plus Essential’da bulunan her şeye sahip olmanın yanı sıra yüzlerce PS4 ve PS5 oyunu içeren bir kataloğa da erişebilirsiniz.

Son olarak, PlayStation Plus fiyatları artık 120 ABD doları yerine 160 ABD dolarıdır. Bu aynı zamanda bulut üzerinden oynatılabilen PS3, PS2, PS One ve PSP oyunları da dahil olmak üzere Ekstra katmanda mevcut olandan daha fazla oyuna erişmenizi sağlayan katmandı.

Fiyattaki değişiklik, şu anda abone olan veya mevcut planlarında herhangi bir değişiklik yapanların hemen ardından, planları yenilendiğinde mevcut üyelere yansıyacaktır. Fiyat artışının dünya çapında gerçekleşmesi bekleniyor ancak bazı bölgeler hâlâ eski fiyatları gösteriyor. 1 ve 3 aylık aboneliklerin fiyatları aynı kalacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu