Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Play 5T Life Satışa Sunuldu! Sessiz Bir Kahraman Geliyor!

Honor Play 5t Life adını duyduysanız ve düşük bütçeli bir akıllı telefon arıyorsanız tam ihtiyacınızı karşılayacak cihazı buldunuz demektir.

Çinli dev üretici hiçbir yaygara çıkarmadan Honor Play 5T Life adını verdikleri yeni akıllı telefonunu piyasaya sundu! Lite bir model olarak görülebilecek cihaz hiçbir ön sipariş dahi almadan Çin mağazasında satışa çıkartıldı. Cihazın bazı ilgi çeken özellikleri de var. Haydi gelin bunları birlikte inceleyelim.

Honor Play 5T Life Teknik Özellikleri Neler?

Honor bu akıllı telefonuyla birlikte düşük bütçeli cihazlar arasında bir rekabet hedefliyor bu tartışmasız bir gerçek. Zira telefonun işlemci kısmında MediaTek Helio P35 görüyoruz. Bu da demektir ki bu akıllı telefon başlıca Samsung Galaxy A12 olmak üzere düşük bütçeli insanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış.

Cihaz 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip. Bu depolama alanı microSD hafıza kartı ile 512GB düzeyine kadar artırılabiliyor. Cihazın ekranına baktığımız zaman ise 6,6 inç boyutunda HD+ LD bir ekranla karşılaşıyoruz. Ortada damla çentik şeklinde 8MP bir ön kamera bulunuyor. Parmak izi okuyucu ise yan tarafta güç tuşuna entegre olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın arka tarafında ise 13MP arka ana kamera, 5MP ultra geniş açı, 2MP makro kameraları ve 2MP derinlik sensörü bulunuyor.

Cihaz 22,5W hızlı şarj desteğine sahip 5,000mAh boyutunda bir batarya ile birlikte geliyor. Magic UI 4.0 arayüzü ile karşımıza çıkan cihaz Android 10 işletim sistemini bizlere sunuyor. Bluetooth 5.1 desteği, 3.5mm jak girişi ve USB-C şarj yuvasını da içerisinde barındırıyor.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu