Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A90 son gelen haberle herkesi üzdü

Samsung Galaxy A90 daha önce bazı sızıntılara konu olsa da, telefon şu sıralar daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Samsung haberlerinde güvenilir bir kaynak olarak gösterilen Ice Universe adlı kullanıcı telefon hakkında önemli bilgiler aktarmayı sürdürüyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Samsung Galaxy A90 ilk etapta sadece Çin’de olacak

Kasa içerisinden çıkabilen bir ön kameranın eşlik edeceği telefon Samsung Çin ekibi tarafından tasarlanıyor. Yani telefonun gelişim süreci Samsung Çin tarafından belirlenen bir ekip tarafından yürütülüyor. Bu gelişme Galaxy A90’ın ilk etapta sadece Çin’e özgü bir telefon olacağı iddialarını beraberinde getirdi. Tabii bu telefonun diğer ülkelerde satışa sunulmayacağı anlamına gelmiyor.

Galaxy A90 ile birlikte Galaxy A serisinin en güçlü ve sıra dışı modelini görmüş olacağız. İlk kez bir Samsung telefonda ekran deliği, çentik olmayacak. Ön kamera üst çerçeveden motorlu bir mekanizma sayesinde çıkacak. Bu çözüm daha önce bazı Vivo telefonlarda karşımıza çıktı.

Ekran / kasa oranı en yüksek Samsung telefonu olmasını beklediğimiz Galaxy A90’ın arka tarafında üçlü kamera paketi kullanılacak. Telefonun işlemci biriminde ise muhtemelen Snapdragon 712 yer alacak. Ayrıca telefondaki arka ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde  karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy A40 tanıtılmadan fiyatı ve özellikleri belli oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu