Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSMobirollerWhatsApp

WhatsApp Yeni Bir Özellik Daha Duyurdu!

WhatsApp sesli grup görüşmeleri için yeni bir özellik duyurdu. Grup sesli görüşmelerde katılımcılar içi sessize alma seçeneği geldi.

WhatsApp yeni bir özellik daha duyurarak, güncelleme kapsamında hem Android hem de iOS kullanıcılarına dağıtmaya başladı. Grup sesli görüşmelerinde arama deneyimini geliştirecek yeni özellikler kademeli olarak her iki platformda kullanıcılara sunulmakta. Uygulamaya güncelleme gelip gelmediğini öğrenmek için Google Play Store ya da App Store’u ziyaret edebilirsiniz.

WhatsApp, iOS ve Android uygulamaları için, sesli arama esnasında katılımcıları sessize alma ve belirli kişilere mesaj gönderme sağlayan yeni bir gelişme duyurdu. Güncelleme ayrıca herhangi biri grup aramasına katıldığında bir gösterge gösteriyor.

Yeni güncellemeyle birlikte, kullanıcılar bir grup sesli aramasındayken, aramadaki bireysel katılımcıları sessize alabilecek ya da özel mesaj gönderebilecek. Bu özellik, bazı katılımcılar kendilerini sessize almayı unuttuklarında veya mikrofonları çok gürültülü olduğunda çok işe yarayacaktır. Bu seçenek ayrıca grup aramasındaki her katılımcıya açık olacak ve aramanın sahibiyle sınırlı olmayacak.

Güncellemeyle birlikte WhastApp, grup aramasına biri katıldığında bunu sesli aramadaki tüm katılımcılara bir bildirimle gösterecek. Bildirim ekranın alt kısmından çıkacak.

 

WhatsApp ayrıca son dönemde dikkat çeken yenilikler duyurmakta. Bunlar arasında Android’teki verilerin iOS platformuna taşınması ilk sırada yer alıyor. bununla birlikte yakın zamanlı bir güncelleme ile grup katılımcı sayısı iki katına yani 512 kişiye çıkarıldı. WhatsApp gönderilen mesajın düzeltilmesi ya da silinen bir mesajın geri alınması gibi özellikler üzerinde de çalışıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu