GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknolojiTelegram

Telegram Instagram gibi oluyor! Kopyanın kopyası oldu bu…

Gençler tarafından inanılmaz bir sıklıkla kullanılmaya başlanan Telegram Instagram özelliklerini test etmeye başladı. İşte o özellik geliyor…

Sosyal medya hayatımızın her anında yanında. Akıllı telefonlarda en sık kullanılan uygulamalar sosyal medya uygulamaları olurken mesajlaşma platformu olarak adlandırılan Telegram Instagram ile yarışmaya başladı. Kendi içinde grupları ile Telegram son dönemde özellikle gençler tarafından yoğun ilgi görürken bugün çok ilginç bir bilgi ortaya çıktı.

Görünen o ki; Telegram’a Instagram’ın en sık kullanılan özelliği “Hikayeler Modu” geliyor. Henüz bu konuda kesinlik olmasa da Çinli kaynaklarda bu haberlerin çıkması bu özelliğin de kesinlikle geleceği anlamına geliyor. Telegram bu konuda bir açıklama yaptı ve şunları söyledi.

Teknik ekibimiz bu konuda çalışmalar yürütüyor ama bu modun geleceği anlamında bir ifade kesinlikle bulunmuyor. Bu ve buna benzer birçok özelliği test ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.

Bildiğiniz üzere Hikaye modu Instagram tarafından Snapchat’ten alındı. Daha sonra WhatsApp bu özelliği kullanmaya başladı ve Facebook’un da bu özelliği kendi ekosisteminde kullanmaya başladığını gördük. Hatta, GSM Operatörlerinin uygulamalarında bile bu tarz hikayeler modunu görebiliyoruz.

Telegram ile Amerika arasındaki gerginlik sonrasında bu hareketin atılması oldukça ilginç. Zira Telegram’ın Instagram’ın yerini alması ile ilgili bazı görüşler ortada dolaşıyordu. Ülkemizde de ciddi anlamda kullanılan Telegram, Instagram’ın yerini alır mı almaz mı? Bunu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu