Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo S9 Ortaya Çıkan Özellikler! Sen Neymişsin Be

Uzun zamandır kendinden bahsettiren modelin sonunda özellikleri belli olmaya başladı. Bakalım Vivo S9 bizlere neler sunacak…

Vivo, Vivo S serisi için başka bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Söz konusu cihaz Vivo S9 model adını taşıyacak ve görünüşe göre Vivo V20 Pro benzeri bir cihaz olacak. Şimdiye kadar, V20 Pro’nun tasarımı ve temel özellikleri birden fazla Vivo akıllı telefonda yeniden kullanıldı. Yonga setinin yanı sıra S9, resmi bir görsele göre bir istisna olmayacak.

Vivo , yaklaşmakta olan S9 modelinin bir görselini ortaya çıkarmak için bugün Weibo‘ya gitti. Telefonun tasarımını 3 Mart‘ta kullanıcılara sunulacağı düşünülüyor. Bu görsel aracılığıyla üçlü kamera kurulumu kolayca anlaşılıyor. Yayınlanan kısa video da, arka kameralar hakkında pek bir şey söylenmiyor. Ancak telefonun 44MP selfie kameraya sahip olduğunu doğruladı. Vivo V20 Pro sayesinde, S9’un muhtemelen 44MP ana kamera ve 8MP ultra geniş açılı bir dual selfie tasarımına sahip olacağını biliyoruz. Kameralar, geniş çentikli bir tasarım panelinin içinde yer alacak.

Vivo S9

Görselin sağ alt köşesinde de ayrıca bir metin var. Markanın Vivo S9e‘yi 32 MP selfie kamerasıyla piyasaya süreceğini doğruluyor. Bu özel modelin 3 Mart’ta ana model olan S9 ile birlikte ortaya çıkacağına inanıyoruz. Görsel, Vivo S9’un iki rengini ortaya çıkarıyor, ancak şirketin Çin’deki resmi web sitesi sayesinde, telefon için beyaz renk ile geleceğini de biliyoruz.

Önceki raporlara göre Vivo S9, MediaTek Dimensity 1100 SoC yonga seti, S9e ise Dimensity 820 SoC‘ye sahip olacak. Her iki yonga seti de 5G‘ye hazır, ancak Dimensity 1100 SoC kesinlikle amiral gemisi benzeri performans sunan bir yonga seti.

Vivo S9 Modelinin Teknik Özellikleri

Sızan bilgiye göre S9, tasarımdan bahsettiğimizde bir başka Vivo V20 Pro kopyası bir cihaz olacak. 90Hz yenileme hızına ve çift selfie kameralar için geniş bir çentik tasarımına sahip 6.44 inç AMOLED ekrana sahip olacak. Tıpkı V20 Pro’da olduğu gibi, telefonun Samsung’un GH1 birimi olan 44MP ana kamera sensörü ile gelecek. 8 MP ultra geniş snapper sensör eşlik ediyor. Arka kısım da Vivo V20 Pro’nun tasarımına benziyor, bu tesadüf olsun ya da olmasın Vivo S7 5G’ninki ile aynı. Ana modelin 64 MP ana kamerası, 8 MP ultra geniş açı ve 2 MP derinlik sensörü var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu