Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Serisi için Google’dan Önce Davrandı!

Samsung Galaxy serisi için Google’dan erken davrandı. Güney Koreli firma güvenlik güncellemesini Pixel’den önce kendi modellerine sundu.

Google’ın son güvenlik yaması olan Nisan güncellemesi, Samsung Galaxy amiral gemilerinin bazılarına gelmeye başladı. Bu süreçte Z Fold 2, S21 serisi ve Note 10 serisi OTA üzerinden güncellemeye kavuştu. Bildiğiniz gibi normalde Google bile Pixel modelleri için güvenlik güncellemelerini takip eden ayın ilk haftası yayınlandı. Samsung’un bu sefer Google’dan bile önce davranması dikkat çekti.

Samsung Galaxy modelleri güncelleme ile telefonlar coşuyor!

Güncellemeyi alan tüm Samsung modelleri aynı yamayı alsa da, tüm cihazlarda aynı etki görülemeyecek. Peki, bu ne anlama geliyor? İlk olarak S21 serisi ile başlamak gerekirse, Samsung’un bu son amiral gemisi serisi 1 GB’lık boyutu ile performans ve kamera iyileştirmelerini içeriyor.

Daha öncesinde Portre modu sadece telefoto ve ya ultra geniş açılı çekimlerde kullanılabilirken, bu güncelleme ile telefonun ana kamerasını kullanarak portre modunda çekim yapmayı mümkün kılıyor.

Samsung Galaxy

Samsung’un katlanabilir telefonu Z Fold 2 ise bu güncelleme ile arkaplanda birçok hatayı düzletiyor. Aktarılan bilgilere göre performans iyileştirmeleri de bu güncelleme ile Z Fold 2’ye sunuluyor.

Gelelim Note 10 serisine. Güncelleme aynı Z Fold 2’de olduğu gibi çok büyük değişiklikler içermemekle birlikte performans iyileştirmeleri sunuyor.

Güncellemeleri kontrol edebilmek için ayarlar kısmında gidip, yazılım güncellemeleri, indir ve yükle seçeneklerini kullanabilirsiniz. Her Android güncellemesinde olduğu gibi bu güncelleme de kademe kademe sunuluyor. Güncellemenin önümüzdeki günlerde Türkiye’de de indirime sunulacağını belirtelim.

Samsung’un güncelleme konusundaki son yıllardaki yükselişi ortada. Güncellemeleri hızlı ve sorunsuz bir şekilde sunan Samsung’un bu performansı gerçekten de gözlerimizi yaşarttı diyebiliriz. Umarız bu yükseliş önümüzdeki dönemde de devam eder.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu