Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Pro Gerçek Görseli ile Karşımızda! Benim Olmalısın…

Herkesin birbirine sorduğu Xiaomi Mi 11 Pro nasıl olacak sorusu bugün resmen cevaplandı. Resmi ilk görsel yayınlandı. İşte o görsel…

Akıllı telefon pazarında 2021 yılı büyük bir rekabete sahne olacak gibi görünüyor. 2020 Yılında özellikle amiral gemisi pazarı sekteye uğrasa da 2021 yılı ile birlikte amiral gemisi pazarında büyük bir hareketlilik bekleniyor. Bu hareketlilikteki en büyük pay sahibi üreticilerden birisi ise Xiaomi. Geçtiğimiz yılın son günlerden (28 Aralık) tarihinde tanıtılan Mi 11 modelinin ağabeyi Xiaomi Mi 11 Pro ile ilgili beklentileri arttıracak bir görsel bugün resmen ortaya çıktı.

Telefonu 4 farklı renge sahip olacağı bugün resmi tanıtım afişi ile kesinleşti. Gri, Beyaz, Mavi ve Siyah renklere sahip olacak telefonun arka kamera yapısı da netleşmiş oldu. Arkada dört adet kamera olacağını görüyoruz. Bununla birlikte periskop lens 120X Zoom desteğine sahip olacak. Bu yakınlaştırmanın da yapa zeka ile birleştirileceği gelen bilgiler arasında. Ana kameranın Huawei P50 modelşinde kullanılacak olan 50 megapiksel değerinde yeni nesil Sony IMX782 sensör olacağı da yine sızan bilgiler arasında.

Ekran tarafında ise delikli bir ekran bekleniyor. Ekran deliğinin tam ekranın ortada olacağı da raporlanan bilgiler dahilinde. Bununla birlikte telefonda 120W hızlı şarj desteği ve 120Hz ekran tarama hızı da olacak.

Xiaomi Mi 11 Pro ne zaman tanıtılacak?

Açıkçası herkes telefonun ne zaman pazara sunulacağını sorguluyor. Gelen bilgilere göre telefon Şubat ayında telefonun tanıtılması bekleniyor. Mi 11 Pro modelinde sonra Mi 11 Ultra gibi bir telefon beklemek biraz hayalperestlik olacak zira Xiaomi’nin elindeki tüm teknolojiyi Mi 11 Pro’ya ekleyecek gibi görünüyor.

Bakalım fiyatlar ne olacak???

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu