Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 11 Serisi Adım Adım Türkiye’ye Geliyor

Redmi Note 11 serisi şubat ayı içerisinde küresel çapta kullanıma sunuldu. Seri şimdi ülkemize çok yakında Son gelişmelere göz atıyoruz.

Redmi Note 11 serisi için geçen ay Hindistan’da küresel çapta bir tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Seri o günden bu yana bazı Güney Asya ülkelerinde satışa sunulmakta. Xiaomi’den yapılan açıklamaya göre Note 11 serisinin bir sonraki durağı Rusya olacak. 10 Mart tarihi itibariyle Note 11 serisini Rusya’da göreceğiz. Bu gelişme önemli zira akıllı telefonların Rusya’da ve Türkiye’de satışa sunulma takvimleri birbirine paralellik gösteriyor. Yani mart ayı içerisinde ya da nisan başı itibariyle Note 11 serisini Türkiye’de göreceğiz.

Redmi’nin serideki hangi modelleri Türkiye’ye getireceği şu an için belirsiz. Fakat Redmi Note 11, Note 11S ve Note 11 Pro 5G’nin geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan seride Note 11 Pro 4G ve Note 11 Pro+ 5G modelleri yer almakta.

Redmi Note 11 ailesinde en fazla ilgi görecek modellerden biri kuşkusuz Redmi Note 11S olacaktır. Note 10S ile kıyaslandığında ekran tarama hızı artırılan telefona MediaTek Helio G96 güç veriyor.

Kutusundan Andorid 11 tabanlı MIUI 13 arayüzüyle çıkacak olan telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de arka kamerası. Telefonda dört kamera kurulumu sürse de ana kamerada bu defa Samsung’un 108 megapiksel çözünürlüğündeki ISOCELL HM2 görüntü sensörü yer alıyor. Bu kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik ediyor. Ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

33 watt hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan telefonda 3.5 mm kulaklık girişi yer almaya devam ediyor. Yana monte parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve Bluetooth 5.0 telefonda öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu