Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy A52 5G Yolda! Peki Ne Zaman Geliyor?

Samsung ülkemizde de satışa çıkardığı orta segment model olan Galaxy A52 için 5G bağlantılı bir versiyon için çalışmalarına başladı!

Samsung bu yıl iki adet orta segment sayılabilecek cihaz çıkardı. Galaxy A52 ve A72 olmak üzere ülkemize de satışa gelen bu modeller 4G bağlantılarına sahip. Lakin, durumun her zaman böyle olmadığını Avrupa ülkelerinde satılan cihazlardan anlayabiliyoruz. Avrupa’da satılan cihazların bir de 5G bağlantılı modelleri bulunuyor. Samsung bunu düşünmüş olacak ki Galaxy A52 5G versiyonunu Hindistan için hazırlamaya başlamış bulunuyor. Cihaz hakkındaki bazı detaylar ise ortada. Gelin birlikte inceleyelim!

Samsung Galaxy A52 5G Hindistan Yolunu Tuttu! 

Elimize geçen bilgilere göre bahsi geçen cihaz SM-A526B/DS model adına sahip ve bu şekilde Samsung Hindistan web sitesi çevrimiçi destek üzerinden görüntülenebiliyor. Bu da demek oluyor ki şirket bu modeli Hindistan için yayınlamayı düşünüyor olabilir. Cihazın model numarasındaki DS Dual-SIM yani çift SIM kartı desteğini temsil ediyor olabilir. Web sitesi üzerinde cihaz hakkında fazla bilgi bulunamıyor ancak sizler için bir derleme yaptık.

Samsung Galaxy a52 5g

Galaxy A52 5G modeli 6,5-inç Süper AMOLED Infinity O Full HD+ çözünürlüklü bir ekranla geliyor ve bu ekranın 120Hz tazeleme oranı bulunuyor. Cihaz gücünü Snapdragon 750G işlemcisinden alıyor. 6/8GB RAM ve 128/256GB depolama alanı seçeneklerini de içerisinde barındırıyor. Bu depolama alanı microSD kartlar ile artırılabiliyor. Aynı zamanda cihazın 32MP ön ve 64MP arka ana kamerası bulunuyor. Arkada bu kameraya ek olarak 3 adet daha sensör bulunuyor. Cihazın IP67 sertifikası bulunuyor. Çift hoparlöre sahip bu cihaz 4,500mAh bataryaya eşlik ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu