Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Şimdi de Redmi K30i geliyor!!! Merak etmeyin bu sefer cepler yanmayacak

Redmi, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü K30 ve K30 Pro’ya ek olarak çok yakında bütçe dostu K30i modelini duyuracak.

Son zamanlarda mobil pazarı adeta kendi ürünleriyle dolduran Xiaomi ve Redmi durmak bilmiyor. Geçtiğimiz haftalarda K30 ve K30 Pro‘yu piyasaya süren Redmi, şimdi de bütçe dostu K30i’yi piyasaya süreceğini duyurdu. Henüz çalışmaları daha yeni başlayan bu cihazın 5G desteğiyle geleceği ve  en ucuz akıllı telefonlardan biri olacağı iddia ediliyor. Anlaşılan o ki, daha önce Samsung’da gördüğümüz politikayı, yakında Xiaomi de uygulamaya başlayacak.

Redmi K30i, diğer K30 serisinden farklı olarak gelecek. Ayrıca, kamera özelliklerinin düşük, fiyatın ise bütçe dostu olacağı iddia ediliyor. Şuan da bu cihaz ile ilgili elimizde çok az bilgi var. Fakat ortaya atılan sızıntıları göz önünde bulunduracak olursak, K30i, gücünü MediaTek’in Dimensity 800 yonga setinden alacak. Buna ek olarak şirket bu cihazda kamera olarak, 64 megapiksel yerine daha düşük çözünürlüğe sahip 48 megapiksel’lik bir lense yer verecek.

Fiyat açısından bakacak olursak, K30i Çin’de, 1.799 yuan olarak fiyatlandırılacak , fakat Avrupa’da ne kadarlık bir fiyatla geleceğine dair henüz resmi bir bilgi yok. Redmi, bu sayede K30 serisini de epey genişletmiş olacak. Bu sayede en düşük bütçeye bile bir K30 modeline sahip olabileceksiniz.

Yakında tanıtılması beklenen K30i ile ilgili sizin düşünceleriniz neler? Redmi bu modeliyle satış rakamlarına arttırabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu