GenelGüncel Teknoloji HaberleriSosyal MedyaTeknolojiWhatsApp

Eve Düşen Yıldırım! WhatsApp Canlı Yer Paylaşımı!!!!

Sosyal medya hayatımızın her anını kaplıyor. Bu noktada kullanıcıların sosyal medyalardan beklentileri de sürekli olarak artıyor. Sosyal medya uygulamaları bizi tanıyarak ona göre reklam ve ileti gösterimi yaparken farklı özellikleri ile hayatımıza daha fazla müdahale etmeye başladılar. Bu konuda özellikle mesajlaşma uygulamalarının “Son Görülme” özelliği ilişkilerde ciddi bir sorun haline gelmeye başladı. Bundan dolayı da birçok kişinin “Son Görülme” özelliğini kapattığına şahit oluyoruz. Bu özelliğin Instagram’a bile entegre edilmesi ise Mark Zuckerberg‘in eşinin yaptığı bir güncelleme gibi bir izlenim bıraktırmadı değil. Zira fotoğraf paylaşma uygulaması olan Instagram‘a bile bu özelliğin getirilmesi çiftlerin arasında ciddi anlamda sorun yaşanmasına da sebep olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp‘a gelen WhatsApp Canlı Yer Paylaşımı özelliği ise her ne kadar güvenlik önlemi olarak lanse edilse de insanların hayatına ciddi anlama müdahale edilmesi anlamına geliyor.

WhatsApp Canlı Yer Paylaşımı Hapis Hayatı Yaşamaya Sebep Olacak!

Yapılan bu güncelleme ile birlikte bir kişi ya da bir gruba anlık olarak sizi takip edebilmelerinin olanağını vermiş oluyorsunuz. Bunu yapmak oldukça basit ve bunun da güvenlik için yapıldığı ortadaki gerçeklerden birisi. Ek bir donanıma ihtiyaç duymadan çocuklarımızı gün içinde takip etmek ve nerede olduklarını bilmek birçok aile için oldukça önemli. Serviste unutulan çocukların olduğu bir ülkede bu tarz güncellemelerin oldukça önemli olduğunu düşünsek de bunun ilerleyen zamanlarda ebeveynleri kontrol manyaklığına sürüklemesi de ortadaki bir diğer tehdit unsurlarından birisi. 10 yaşındaki bir çocuk sizi onu takip etmenizden dolayı rahatsız olamayabilir ama 14 yaşında işler mutlaka değişecektir. Bir konuşmada ataç ikonuna tıklayarak konum gönder seçeneğine bastığınızda üstte paylaştığımız görsel ekranınıza geliyor ve “Mevcut Konumu Paylaş” dediğiniz zaman karşıdaki kişi ya da grup sizi 8 saat süreyle takip edebiliyor.

WhatsApp Canlı Yer Paylaşımı Çapkınların Sonunu Getirecek

Bu noktada her güncellemenin özellikle çapkınlık yapan kadın ya da erkeklerin işini zora soktuğu da ortadaki trajikomik durumlardan biri. Son görülmeler, son takipler, kimlerin beğenilmesi derken canlı olarak takip edilebilme özelliğinin kişilerin kullanımına sunulması güvensiz ve tereddütlü ilişkilerin yaşanmasına sebep olacak. Bu şekilde kurulan evlilikler ise kesinlikle uzun soluklu olmayacaktır diye düşünüyoruz. Bizden sizlere ufak bir öneri; bir ilişki yaşıyorsanız kimleri beğendiğini ya da en son ne zaman online olduğuna bakmayın. Yanınızdaysa ve mutluysanız bunun keyfini sürmeye çalışın. Bunları yapmazsanız mutlaka ama mutlaka mutsuz olacak ve mutsuz edeceksiniz. WhatsApp Canlı Yer Paylaşımı birçok ilişkinin ve evliliğin en büyük düşmanı haline gelecek tuhaf bir özellik ve bu özelliği umarız sadece güvenlik amaçlı kullanırsınız…

https://www.teknoburada.net/galeriler/instagram-beklenen-ozellige-kavusuyor-artik-kacis-yok/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu