Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

PUBG Mobile 2 Geliyor Powerbank’leri Hazırlayın!

Tencent, PUBG Mobile 2 oyununun geliştirilmesine başlandığını açıkladı. 2021’in sonunda duyurulacak olan oyun şarjları sömürecek.

Milyonları kasıp kavuran telefonların şarjını su gibi içen PUBG Mobile için bugün çok sevindiren bir açıklama geldi. Krafton CEO’su Kim Chang-Han Bloomberg ile yaptığı röportajda; şirketin oyun repertuarını başlangıçtaki başarısının ötesine genişletmeye kararlı olduğunu açıkladı. Bu da PUBG Mobile 2 oyununun geleceğini doğruluyor.

Krafton ayrıca 2021’de PUBG’ye dayalı yeni bir battle royale mobil oyunu ve konsollar ve PC’ler için başka bir PUBG oyunu çıkaracağını doğruladı. Buna ek olarak, orijinal oyunun zaman çizelgesine göre üç asır ileride distopik PUBG evreninde geçen bir oyunun geliştirileceği de belirtiliyor. Anlayacağınız fantastik bir PUBG oyunu daha görebiliriz.

Krafton halka arz için kolları sıvamış durumda. Bu yüzden yeni oyunlar, potansiyel yatırımcıların hisselerin yükselmesinde büyük rol oynamasını sağlayacak. Belki de PUBG Mobile 2.0, oyunun doğasında bulunan çok oyunculu modunu tamamlamak için bazı tek oyunculu modları da içerecek. Bu henüz bilinmiyor.

PUBG’nin PC/konsol versiyonu 70 milyondan fazla kopya sattı. Mobil sürümü ise 600 milyon indirme rakamını geride bıraktı. Dünyanın en çok indirilen oyunu unvanını eline alan PUBG‘nin yeni sürümü çok farklı olacak gibi görünüyor. 2021’in sonlarına doğru tanıtıpı indirime sunulacak olan oyun yine mobilde ücretsiz olacak. Konsol ve PC sürümleri ise muhtemelen yeni belirli bir ücretten satılır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu