Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus Ace Pro Tanıtım Etkinliği İptal Edildi

OnePlus’ın bir sonraki amiral gemisi telefonu OnePlus Ace Pro için Çin’de gerçekleşecek tanıtım etkinliği iptal edildi. Gerekçe açıklanmadı.

OnePlus bugün yani 3 Ağustos tarihinde Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte OnePlus Ace Pro modelini duyuracaktı. Aynı telefon küresel pazarlarda ise OnePlus 10T 5G olarak çıkış yapacak. Fakat OnePlus lansmana saatler kala Weibo hesabı üzerinden duyurunun iptal edildiğini açıkladı. OnePlus, tanıtım etkinliğini ertelemenin arkasındaki nedeni henüz açıklamadı.

Çin’deki bir başka etkinlik daha iptal edildi. Motorola’nın 200 megapiksel kameralı Moto X30 Pro ve katlanabilir telefon Moto Razr 2022’nin tanıtılacağı etkinlik de herhangi bir gerekçe gösterilmeden iptal edildi. Bu etkinliğe de Çin ve Tayvan arasında yaşanan krizin neden olduğunu düşünüyoruz. Amerika’nın da krize dahil olmasıyla bir savaşın yaşanabileceği iddia ediliyor. Öte yandan OnePlus 10T 5G için gerçekleşecek etkinliğin iptal edilip edilmediği ise henüz açıklanmadı.

OnePlus Ace Pro Başlıca Özellikleri

Telefonda 120Hz yenileme hızına ve 720Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Full HD+ çözünürlüğündeki bu ekran HDR10+ desteğine sahip olup 1,07 milyar renk üretebiliyor.

Kamera bölümünde 50 megapiksel  Sony  IMX766 ana sensörde yer alıyor. Buna 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşik edecek. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonun en üst versiyonunda 16GB RAM + 256GB dahili depolama göreceğiz. Telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de 150 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh büyüklüğündeki pili. Üst seviye telefon ayrıca stereo hoparlör ve ekran altı parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

OnePlus Nord Watch Uygun Fiyatlı Bir Akıllı Saat Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu