Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Ultra Buz Gibi Serinledi

Xiaomi’nin dünyanın en iyi kamera unvanını elinde bulunduran Xiaomi Mi 11 Ultra modeli son güncelleme ile buz gibi soğuk olmayı başardı.

Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda tanıtmış olduğu Xiaomi Mi 11 Ultra modeli DxOMark’tan aldığı puan ile dünyanın en iyi kamerasına sahip telefonu unvanını eline almıştı. Ancak yaz günlerinin gelmesi ve sıcaklığın artması ile telefonda ısınma sorunlarını baş göstermeye başlamıştı. Ancak Çinli teknoloji devi bu sorunu hemen çözmeyi başardı.

Xiaomi Mi 11 Ultra 5 derece daha soğuk çalışıyor

Mi 11 Ultra için yayınlanan MIUI 12.21.7.14 arayüz güncellemesi Snapdragon 888 yonga setinin 5 derece daha soğuk çalışmasını sağlıyor. Yazılımsal olarak yapılan iyileştirmeler işlemcinin performansını etkilemeden daha soğuk hizmet vermesini sağlayarak Mi 11 Ultra kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Çok yakında MIUI 12.5 ile tanışacak olan telefon bu güncellemeye kavuştuğunda kullanıcılara daha akıcı ve stabil bir deneyim sunacak. Bir dizi yenilik ile gelecek olan MIUI 12.5 güncellemesinin Ağustos ayında dağıtıma sunulması bekleniyor. İlk olarak Çin’de yayınlanan MIUI 12.21.7.14 güncellemesi ise bu hafta içerisinde Avrupa pazarında indirime sunulacak gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Çinli telefon üreticileri genellik oyun odaklı telefonlarında özel soğutma sistemleri kullanıyor. Ancak Mi 11 Ultra’da fiziki bir soğutma mekanizması bulunmuyor. Xiaomi’nin yazılımsal olarak performansı düşürmeden işlemciyi soğutabilmesi büyük bir olay. Çinli kullanıcıların geri bildirimine göre telefon gerçekten de eskisinden daha soğuk derecelerde çalışıyor.

Xiaomi’nin diğer rakipleri gibi RAM konusunda da iyileştirme sunması bekleniyor. Sanal RAM oluşturma konusunda dikkat çeken OPPO, ZTE ve Vivo’ya bakalım nasıl bir çözüm bulacaklar?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu