Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 9S en ucuz 5G akıllı telefon olacak

Beşinci nesil ağları destekleyen akıllı telefonlar bu yıl yaygın şekilde satışa sunuldu, fakat kimse 5G akıllı telefon fiyatlarının bu kadar hızlı düşeceğini beklemiyordu herhalde. Yakın zamanda tanıtılan oyun odaklı ve aynı zamanda 5G desteğine sahip olan Vivo iQOO Pro 5G sadece 536 $’dan satışa çıktı. Vivo iQOO Pro 5G şu an en ucuz 5G akıllı telefon ancak bu unvanı çok fazla koruyamayacağa benziyor.  Çin’den gelen son bilgilere göre Xiaomi Mi 9S modeli yolda ve bu telefon 5G ağları destekleyen en ucuz cihaz olacak.

Xiaomi Mi 9S eylül ayında tanıtılacak

Xiaomi’nin 5G destekli ikinci telefon olacak Mi 9S, standart Mi 9 ile kıyaslandığında daha gelişmiş bir donanıma sahip görünüyor. Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden güç alacak telefonda 4.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Bu pil aynı zamanda 44 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Kamerada optik stabilizasyonla gelecek ola Mi 9S’de en önemli donanım yükseltmelerinden biri ekran tarafında olacak. Amiral gemi telefonlarında bugüne kadar Full HD + çözünürlüklü ekranlar kullanan Çinli şirket, Mi 9S ile birlikte ilk kez 2K çözünürlüklü ekrana geçiş yapacak. Mi 9S en ucuz 5G telefon olacağı için fiyatının 500 $ seviyesinde olması bekleniyor.

Görünüm noktasında ise herhangi bir değişim beklenmiyor. Su damlası şeklinde çentik ve arkada sol köşede üç kamera ile gelecek Mi 9S’de yeni renk seçeneklerini görmemiz olası görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu