Akıllı TelefonAppleGeneliOS

Ayfonculara Müjde! iOS 16.5 Beta Geliyor!

Apple, iOS 16.5 beta sürümünü geçen hafta geliştiricilerin ve genel testçilerin kullanımına sundu. Yeni güncellemeye yakından bakalım.

iOS 16.5 beta, Mayıs ayında herkese açık olarak yayınlanacak. Daha sonraki beta sürümlerinde daha fazla özelliğin eklenmesi mümkündür. Beta sürümünü denemek için yılda 99 ABD Doları ödeyebilirsiniz. Apple Geliştirici Programı üyeliğine veya ücretsiz Apple Beta Yazılım Programı’na kaydolun.

iOS 16.5 Haberler uygulamasına Spor sekmesi ekleyerek takımlar ve ligler için haberlere kolayca erişmenizi sağlar. Bu bilgiler daha önce Bugün sekmesinde mevcuttu. Ancak Apple, hizmetlerinde spor içeriğine daha derinden girmeye devam ettikçe artık daha belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Yeni güncellemeyle Siri’den bir ekran kaydı isteme de olacak. iPhone ekranınızın videosunu kaydetmek için “Hey Siri, ekran kaydı başlat” diyebilirsiniz. İstediğinizde Siri’den kaydı durdurmasını isteyebilirsiniz.

Ayarlar → Kontrol Merkezi’nde özelliği etkinleştirdikten sonra, Kontrol Merkezi aracılığıyla ekran kaydını başlatmaya devam edebilirsiniz. IOS 16.5 şimdilik küçük bir güncelleme gibi görünüyor. Apple’ın Haziran ayında WWDC’de iOS 17’yi tanıtacağı göz önüne alındığında bu çok da şaşırtıcı değil. Apple, iOS 16.5’ten önce, muhtemelen hata düzeltmeleri ve güvenlik iyileştirmeleri içeren iOS 16.4.1’i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu