Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Stokları Anında Bitecek

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 11 için ön siparişler rekor kırıyor. Telefon çıkar çıkmaz tükenecek gibi görünüyor.

Merakla beklenen Xiaomi Mi 11, yarın Çin pazarında piyasaya sürülecek. Mi 11’in piyasaya sürülmesinden önce, Çin’in popüler alışveriş sitesi olan JD.com’dan 250.000’den fazla ön siparişin aldığı açıkladı. Bu rakam Çin pazarında şimdiye kadar verilmiş en fazla ön sipariş olarak tarihe geçmiş durumda.

Xiaomi, dün yeni amiral gemisi Mi 11’in kutudan şarj adaptörü ile çıkmayacağını açıklamıştı. Bu açıklama büyük tepki toplamıştı. Apple’ın yolundan ilerleyen Xiaomi’nin eleştirilen bu hamlesi muhtemelen 1-2 aya unutulacak. Artık insanlar bir anda şarj adaptörünün kutu içeriğinden çıkmamasına alıştı. Bu durum artık böyle gidecek. Muhtemelen 1-2 yıl sonra şarj kablosu da olmayacak. Umarız kutudan telefonun “tam” çıktığına şükrettiğimiz günleri görmeyiz.

Xiaomi Mi 11

Qualcomm’un yeni amiral gemisi Snapdragon 888 yonga seti ve 8 GB RAM’den gücünü alacak olan Mi 11, ses konusunda rakip tanımayacak. Çünkü bu telefonda Harman Kardon imzalı stereo hoparlör yer alacak. Premium malzemeden üretilecek olan telefon, 2K çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli ekranı ile piyasanın en iyi ekranına sahip olacak.

Hatta Xiaomi’nin belirttiğine göre bu telefondaki ekran TV’lere bile kafa tutacak seviyede olacak. 108 Megapiksel ana kamera ile gelecek olan telefon, muhtemelen DxOMark‘ın ilk 5’ine çok kolay bir şekilde ismini yazdıracak. Türkiye pazarında 9.000 TL bandını zorlayacak olan telefon bakalım ülkemizde ne kadar satacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu