Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 kamera düzeni kesinleşti! Dörtlü mü? Beşli mi?

Samsung’un merakla beklenen yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 20 ile ilgili bugün yepyeni iki görsel sızdı. Telefonun detayları belli oldu…

Samsung akıllı telefon pazarında çalkantılı bir dönem geçirdi. Galaxy S20 serisi pandemiye denk geldi ve telefon oldukça sönük bir satış rakamına sahip oldu. Bize göre önümüzdeki dönemde Galaxy S20 serisinde güzel indirimler yapılacak ve Samsung Galaxy S30 öncesinde stokları bitirmek için müthiş kampanyalara imza atacak. Peki Galaxy Note 20 ailesi bize ne sunacak?

Bugün ortaya çıkan görsellere göre telefon bize dörtlü bir kamera sunacak. Galaxy Note 20‘ye ait olduğu öne sürülen görsellere baktığımızda arkada üçlü ana kamera ve bir de yardımcı dördüncü kamera bulunacak. Altta bulunan beşinci delik ise LED Flaş ışığı olacak.

Bir süredir Samsung’un yeni nesil Galaxy Note serisinde periskop lens kullanamayacağını ve 50 megapiksel ISOCELL GN1 sensörü ile karşımıza çıkacağını belirtiyorduk. Bu görseller de bizim bu haberlerimizi destekler nitelikte.

Alt tarafta ise solda kalem girişini, hoparlörü, Type-C bağlantı noktasını ve mikrofonu görebiliyoruz. Telefonun sağ tarafında ise iki delik var. Bunun ne olduğunu ise anlamış değiliz. Burada stereo hoparlör gibi bir sistem mi var? Yoksa bu başka bir işe yarayan pin girişi mi olacak bu da merak konusu. Görsele baktığımıza üstte de gürültü engelleyici mikrofon için bırakılan bir alan görüyoruz.

Bakalım Samsung bize ne gibi sürprizler hazırlayacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu