GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Buds Air Apple’ın havasını söndürecek!

17 Aralık tarihinde gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Realme yeni nesil kablosuz kulaklığı Buds Air ile bize ne sunacak? İşte detaylar…

Realme ülkemiz pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. OPPO‘nun hemen altında bir yapıda konuşlandırılacak bu yapının Huawei Honor serisine karşı en büyük cevabı olacak. Realme müşterileri OPPO müşterileri ile ayrı olduğu için aslında birçok kişinin beklediği gibi OPPO‘nun pazar payından çalmak yerine farklı pazarlardan kendine müşteri bulacaktır. Samsung Galaxy M serisi gibi bir satış politikası benimsenebilir. 17 Aralık tarihinde Realme yeni ürünlerini pazara sunacak ve bunlardan birisi de Apple AirPods kulaklıkların rakibi Realme Buds Air olacak.

Peki ürün bize ne sunacak? İşte teknik özellikler ve detaylar.

Realme Buds Air
Realme Buds Air

Yukarıdaki listede her iki ürünün de karşılaştırmasını görebiliyoruz. Özellik olarak birbirlerine ciddi anlamda benzeyen ve fiyat tarafında da 3,5 kat daha ucuz olan Realme‘nin yeni nesil kulaklığı bu noktada tek bir renk tercihi yerine siyah, beyaz ve sarı renk seçenekleri ile farklılaşmasını da bilecek. 12mm Boyutunda DBB sürücsü ile ses tarafında bizce ciddi anlamda fark yaratacak bir ürün olacaktır.

Bu ürünün ülkemiz pazarında da satılacağını belirtelim. Çin pazarında şimdiden ön sipariş başlaması için şirkete Çinli kullanıcıların çok ciddi bir talebi var. Umarız Realme Türkiye pazarına daha fazla ürün ve daha farklı seçenekler ile giriş yapabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu