Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Her şeyi kenara bırakın; Galaxy Note 21 konsept tasarımına bayılacaksınız!!!

Samsung’un bir sonraki amiral gemileri olan Galaxy Note 21 serisi, konsept tasarımı ile birlikte görüntülendi. İşte detayları…

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, S20 ve Note 20 serisinin ardından yeni amiral gemileri için kolları sıvamaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda S21 ile ilgili konsept tasarımı ortaya çıkarken, şimdi de Galaxy Note 21 serisi ile ilgili bir konsept tasarımı sızdırıldı. Dilerseniz gelin sözü fazla uzatmadan yeni Note serisinin tasarımına ve özelliklerine bakalım.

Galaxy Note 21 serisi, tam ekran tasarımını benimseyecek ve ekran-gövde bakımından büyük ölçüde iyileştirilecek. Ekranın diğer özellikleri arasında ise 120Hz yenileme hızına ve 2K çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. Ayrıca parlaklığında diğer modellere göre daha fazla geliştirileceği söyleniyor.

Arka tasarımdan bahsedecek olursak Note 21 serisi, gelecek yıl amiral gemisi cihazların trendi olması beklenen, matris tasarımlı dörtlü kamera ile karşımıza çıkacak. Buna ek olarak arka tarafta buzlu cam efektini benimseyen inanılmaz hoş bir tasarıma da yer verilecek. Ayrıca alt tarafta da SPen kaleminin yer alması bekleniyor. Aslında son zamanlarda S21 serisinin de S-Pen ile geleceği bildiriliyordu. Hatta S serisinin Note serisinin bitireceğine dair iddialar bile vardı. Ancak ortaya çıkan konsept tasarımları, Note serisinin varlığını önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğini işaret ediyor.

İşlemci özelliklerinden bahsedersek Galaxy Note 21 serisi, gücünü Snapdragon 875 yonga setinden alacak. Bu işlemci, yıl sonuna doğru ya da 2021‘in ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek ve bir sonraki amiral gemisi cihazlara hayat verecek. Depolama olarak ise Note 21 serisinin 16GB RAM + 128GB depolama ve 16GB RAM ve 512GB dahili hafıza seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Şüphesiz bu bellek yapılandırması Note 21 serisinin zirveye oynamasına ek avantaj sağlayacaktır.

Galaxy Note 21

Cihazın kamera özelliklerine gelecek olursak Samsung, bu telefonlarda  150 Megapiksellik bir ana kameraya yer verecek. Aynı zamanda bunu;  12+20 ve 120X zoom’lu lensler ile destekleyecek. Ön tarafta da 40 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak. Diğer yapılandırma açısından Note 21 ailesi; ekran altı parmak izi tanıma, kablosuz şarj, hızlı şarj ve yüz tanıma gibi amiral gemisi işlevlerini de destekleyecek.

Samsung Galaxy Note 21 serisinin, önümüzdeki yılın eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca fiyatının da 1.220 dolar etiketine sahip olacağı iddia ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu