Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 21 için buyurun cenaze namazına

Mobil pazarda devrimsel bir değişikliğe hazır mısınız? Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy Note 21 olmayacak. Peki neden? İşte detaylar…

Akıllı telefon pazarında Samsung uzun yıllardır yılda iki amiral gemisi stratejisi ile yola devam ediyor. Bu durum yaşanan pandemi sonrasında değişmek üzere. Zira son dönemde kullanıcıların amiral gemisi modeller yerine OPPO Reno 4 Pro, Galaxy S20 FE ve Xiaomi Mi 10 serisi gibi ürünlere yöneldiklerini görüyoruz. Güney Koreli üretici ise bu gelişmeler dahilinde bir süredir konuşulan radikal bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy Note 21 serisi üretilmeyecek.

Üretilse bile bu serinin son telefonu olacak. Zira Samsung artık yılda tek bir amiral gemisi modele odaklanmak istiyor. Bundan yıllar önce Galaxy Note serisi Galaxy S serisinin üzerinde bir segmentteyken son dönemde Galaxy Note serisinin Galaxy S serisi ile aynı hatta Galaxy Note 20 serisinde gördüğümüz üzere daha altta konuşlandığını görüyoruz. Galaxy Note serisinin tek özelliği ise S-Pen adı verilen kalem teknolojisi gibi görünüyor.

Gelen bilgilere göre Samsung, Şubat ayında tanıtacağı Galaxy S21 serisinde S-Pen teknolojisini ilk kez kullanacak. Bunu da Galxy S21 Ultra modelinde göreceğimizi tahmin ediyoruz. Ortaya çıkan sızıntılara göre  Galaxy S21 serisi Exynos 2100 ve Snapdragon 875 yonga setlerini kullanan ilk telefon olacak. Yani görünen o ki; yaz aylarında ise yeni bir Note serisi ile karşılaşmayacağız.

Hoşçakal Galaxy Note serisi…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu