Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

Apple Katlanabilir iPhone İçin Acele Etmeyecek, İşte Tarih

Apple katlanabilir iPhone için hiç acele etmiyor. Şirkete yakın kaynaklara göre Apple bu noktada Samsung’un altı yıl gerisinde olacak.

Apple tamamen yeni cihazlar oluşturmak için esnek ekranlı ekran üzerinde aktif olarak çalışmalar yürütüyor. Bu noktada Apple’ın önemli iş ortaklarından birinin LG olduğu iddia ediliyor. Diğer taraftan pek çok kişi mobil dünyasının geleceğini katlanabilir telefonlarda olduğunu görüyor ve bu noktada Apple’ın bu segmente neler sunacağını merak ediyor. Fakat Apple katlanabilir iPhone için hiç de aceleci görünmüyor. Şirkete yakın bir kaynaktan gelen bilgilere bakılırsa katlanabilir iPhone 2025 yılında piyasaya sürülebilir.

Apple Katlanabilir iPhone İçin 2025’i Bekleyebilir

Apple’a yakınlığıyla bilinen analist Ming-Chi Kuo, daha önce Apple’ın 2024 gibi erken bir tarihte katlanabilir bir iPhone çıkarabileceğini söyledi. Ancak analist şimdi bu tarihi değiştiriyor. Son verilere göre, Apple böyle bir ürünü 2025’ten önce piyasaya sürmeyecek ve hatta belki daha sonra.

Güvenilir bilgi kaynağa göre Apple’ın katlanabilir ürünü iPhone ve iPad’in bir melezi olacak. Bu noktada katlanabilir iPhone’ın Samsung Galaxy Z Fold 3 gibi görüneceğini söyleyebiliriz. Kuo’ya göre Apple ayrıca 9 inç esnek OLED bir ekran test ediyor.

Apple yeni teknolojileri sunmak konusunda acele etmeyen ve yeniliğin iyice olgunlaşmasını bekleyen bir firma. Katlanabilir telefon noktasında şirketin en az 6 yıl Samsung’un gerisinde olacağı belirtiliyor. Tabii bu telefonun muhtemel tanıtım tarihi için yapılan bir değerlendirme. Söz konusu katlanabilir iPhone’daki inovasyonlar olduğunda Apple belki de en iyi çözümü karşımıza çıkaracak. Nitekim OPPO da Find N modelini yakın bir zamanda duyurdu ve telefon özellikle menteşe sistemiyle Samsung’a fark attı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu