Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoTeknoloji

%95 ekran kasa oranı ve 4TB hafızalı Lenovo Z5 kamera örnekleri yayınlandı!

Akıllı telefon pazarında inovasyon yapmanın oldukça zorlaÅŸtığı bir zaman dilimindeyiz. Lenovo Z5 ise bu noktada tüm bildiklerimizi yıkmaya geliyor gibi görünüyor. Zira 4TB hafıza ve %95 ekran kasa oranı ile akıllı telefon pazarında taÅŸları ciddi anlamda yetinden oynatacağını düşündüğümüz Z5’in bize ne sunacağını hep birlikte göreceÄŸiz ama bugün telefonun kamerası ile çekilen 2 görsel paylaşıldı. Bu görsellere baktığımızda telefonun kamera tarafında da oldukça iddialı olduÄŸunu görüyoruz. Lenovo Z5 kamera tarafında bize ne sunuyor buna gelin birlikte bakalım.

Lenovo Z5 kamera
Lenovo Z5 kamera

Lenovo Z5 kamera örnekleri çok net görünüyor!

Detaylara baktığımızda alacakaranlıkta çok net fotoğraflar görüyoruz. Henüz kamera detayları ile ilgili bilgi yok ama detaylardan gördüğümüz kadarıyla yapay zekaya sahip çift lens teknolojisine sahip bir telefon daha bizi bekliyor.

Sızdırılan fotoÄŸraflara baktığımızda orta segment pazarının ciddi anlamda karışacağını düşünüyoruz. Özellikle bu ekran kasa oranının sektörde Vivo Apex’ten sonra büyük bir deÄŸiÅŸim yaÅŸatacağını söyleyebiliriz. 14 Haziran tarihinde tanıtılacak telefon ile ilgili bilgiler geldikçe siz deÄŸerli okuyucularımız ile paylaÅŸmaya devam edeceÄŸiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ä°lgili Makaleler

Başa dön tuşu