Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S24 Son Yılların En Kötüsü Olacak

Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy S24, ekran kasa oranı itibairyle son yılların en kötü Galaxy S serisi telefonu olacak.

Bugüne kadar yaptığı tahminlerle en güvenilir kaynaklardan biri olan teknoloji blog yazarı Ice Universe, henüz tanıtımı gerçekleşmeyen Samsung Galaxy S24 akıllı telefonunun taslağını yayınladı. Kaynak, çerçeve kalınlığı açısından geleceğin amiral gemisi telefonu, orta segment Galaxy A54’e benzer olacağını belirtti. Ayrıca kaynağa göre Galaxy S24 son birkaç yıldaki en kötü ekran / kasa oranı sunan S serisi telefon olacak.

Galaxy S24‘ün yan çerçevelerinin kalınlığı 3,42 mm, üst ve alt kısmı ise 3 mm olacak. Galaxy A54’te de hemen hemen benzer ekran çerçeveleri kullanılıyor. Ayrıca yeni amiral gemisinin ekranının ön panel alanının %88’ini kaplayacağını ve bunun 2019 yılında tanıtılan Galaxy S10’dan bu yana serideki en kötü sonuç olacağı belirtildi.

Bloomberg gazetecisi Mark Gurman daha önceki bir raporunda iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’in 1,5 mm kalınlığında çerçevelere sahip olacağını bildirdidi. Ice Universe ise Xiaomi 14 Pro’nun yaklaşık 1 mm kalınlığında çerçevelerle bu alanda rekor kıracağı iddia etti.

Öte yandan Webtekno’nun haberine göre Galaxy S24 Ultra’da 2800 nit tepe parlaklığa erişen M13 AMOLED ekran yer alacak. Yine siteye göre Samsung Galaxy S24 Ultra’da yeni bir telefoto kamera sensörü bulunacak. 50 MP çözünürlük değerine sahip olacak 1/2.52 inçlik bu sensör, 5x’e kadar kayıpsız yakınlaştırma desteğine sahip olacak. Galaxy S23 Ultra’da 10 MP ve 3x yakınlaştırma desteği olan telefoto kamerayı düşünecek olursak, bunun gerçekten önemli bir yükseltme olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar, çok daha iyi bir görüntü kalitesine kavuşmuş olacaklar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu