Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi Note 9S ve 9 Pro MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Redmi’nin en çok satan telefonları arasında yer alan Redmi Note 9S ve 9 Pro için MIUI 13 güncellemesi ne zaman yayınlanacak. İşte yanıtı…

Redmi Note 9S MIUI 13, Redmi Note 9 Pro MIUI 13 ve Redmi Note 9 Pro Max MIUI 13 güncellemeleri ne zaman yayınlanacak? Çok değil iki yıl öncesinin en iyi fiyat / performans odaklı orta segment telefonları olan Redmi Note 9 serisi için kullanıcıları büyük bir heyecanla MIUI 13 güncellemesini bekliyor. Xiaomi cephesindeki birçok güncelleme dağıtımı ve zaman çizelgesine ışık tutan Xiaomiui sitesinin gündeminde sözünü ettiğimiz telefonlar var.

Redmi Note 9S ve 9 Pro MIUI 13 Güncelleme Takvimi

Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9 Pro Max, Android 10 tabanlı MIUI 11 kullanıcı arayüzü ile piyasaya sürüldü. Sırasıyla 1 Android güncellemesi ve 2 MIUI güncellemesi alan cihazlar mevcut durumda MIUI 12.5 sürümüyle çalışmaya devam ediyorlar.

Telefonlar için önümüzdeki süreçte iki büyük güncelleme daha olacak. Fakat sitenin iddiasına göre telefonlar bu iki güncellemeyi aynı yazılım altında alacak. Redmi Note 9S / Pro / Max modelleri MIUI 13 güncellemesini Android 12 tabanlı olarak alacak. Telefonların MIUI 13.5 sürümüne yükseltilip yükseltilmeyeceği ise şu aşamada belli değil. Henüz net bir tarih yok fakat sitenin aktardıklarına göre güncellemenin ikinci çeyrek sonu ya da üçüncü çeyrek içerisinde yayınlanması bekleniyor.

MIUI 13 Alacak Xiaomi ve Redmi Modelleri

Redmi Note 9S ve Redmi Note9 Pro modelleri halihazırda ülkemizde satışa sunulmaya devam ediliyor. Orta segement telefonlarda fiyatların 8.000 TL’yi geçtiği şu süreçte Redmi Note 9 / 9 Pro modelleri 4.500 / 5.000 TL seviyesinde satılmaya devam ediyor. Telefonların MIUI 13 güncellemesi alacakları göz önüne alındığında hala satın alınabilecek telefonlar olarak görülebilir. Redmi Note 9 serisi modeller hakkında özellikle güncelleme konusunda yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

POCO X3 NFC MIUI 13 Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu