Güncel Teknoloji HaberleriOyun Haberleri

Merakla beklenen Gaming İstanbul 2017!

Bu sene Gaming İstanbul 2017 oyuncuların ilgi odağı oldu. Geçen sene gerçekleşen etkinlikten bu yana eSport alanı çok gelişti. Bu durum da katılımcıların daha fazla ilgi göstermelerine neden oldu ve 4 gün boyunca etkinlik yoğun ilgi gördü. Birçok markanın yer aldığı etkinlikte bir diğer dikkat çeken de birbirinden muhteşem cosplayler oldu. Gaming İstanbul 4 gün süresince 80 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Gaming İstanbul
Gaming İstanbul

Yaş ortalamasında 15-24 hedeflenmiş olsa da 3-4 yaştan 50li yaşlara kadar bir çok katılımcı Gaming İstanbul tecrübesine erişti. Firmalar yaptıkları etkinlikler, turnuvalar, ödül dağıtımları ve yarışmalar gibi etkinlikler sunarak herkesin Gaming İstanbul’dan ellerinde gösterecek birşeyle ayrılmasını sağladı. Örneğin son gün Nvidia platformunda yapılan Overwatch turnuvasında 3. olan takıma 500 TL ve Corsair gaming mouse, 2. olan takıma 750TL ve Corsair gaming kulaklık, 1. olan takıma ise 1250 TL ve Corsair gaming keyboard hediye edildi.

Gaming İstanbul
Gaming İstanbul

İmza ve fotoğraf çektiren ünlüler ise organizasyonun bir diğer güzel yanıydı. Ünlü twitch yayıncıları, youtuberlar, şarkıcılar ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız etkinlik üzerine etkinliklerle herkese hitap edip yüzleri güldürdü.

Gaming İstanbul
Gaming İstanbul

Bizzat gittiğimiz Gaming İstanbul’da yeni çıkan Resident Evil oyununu sanal gerçeklikte oynadık. İlgi yüzünden önünde kuyruk oluşan Play Station standında 4 adet VR kabini vardı ve 3 farklı oyun oynama seçeneği sunuldu. Özellikle Resident Evil ilgi alırken diğer oyunlarda meraklıları üstüne çekti. Residen Evil oyunu grafik anlamında ve sanal gerçeklikle sunduğu atmosferi gerçekten denemenizi tavsiye ederiz.

Gaming İstanbul

Gaming İstanbul

Gaming İstanbul
Gaming İstanbul

Bize göre GameX organizasyonundan daha canlı olan Gaming İstanbul misafirlerini 2018 organizasyonu için şimdiden heyecanlandırıyor. Özellikle platformlarda bulunan özel yapım cam kasalı orjinal yapım bilgisayarlar içlerinden çıkan renkli sıvı su soğutmaları ve yüksek performans güçleriyle ağızları sulandırdı diyebiliriz. Bu bilgisayarlar herkesin toplayamayacağı 10 bin TL üzeri fiyatlara sahip canavar bilgisayarlar ve kullananlar kesinlikle çok memnun kalıyor.

Gaming İstanbul
Gaming İstanbul

Organizasyonda 83 firma vardı ve standları olan Nvidia, Microsoft, Blizzard, Razer, Corsair, Play Station, Play Store, Gpay ve Turkcell bunlardan bazıları.

>> İlginizi çekebilir; HTC’nin amiral gemisi HTC 11 özellikleri ortaya çıktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu