Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Sevgililer Günü için Galaxy A9 veya Galaxy A7 Alanlara Samsung’dan Hediye

Samsung’dan Sevgililer Günü’ne özel kampanya. Samsung, Sevgililer Günü için özel olarak başlattığı kampanya kapsamında Galaxy A9 veya Galaxy A7 akıllı telefon satın alanlara taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma fırsatı sunuyor.

15 Şubat tarihine kadar kampanyaya dahil satış noktalarından Galaxy A7 veya Galaxy A9 akıllı telefon satın alıp, shop.samsung.com/tr’ye üye olarak kampanya koşullarını yerine getirenler 10.000 mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazına ücretsiz olarak sahip olma fırsatı yakalıyor.

Galaxy A9 veya Galaxy A7
Galaxy A9 veya Galaxy A7

Samsung Sevgililer Günü Kampanya Koşulları:

Kampanya, 01 Şubat – 15 Şubat 2019 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden satışa sunulmuş (offline satış noktalarında (Samsung bayileri ve diğer tüm 3.taraf fiziki satış noktaları) yapılan satışlar ve kampanyaya katılan online satış kanallarında (shop.samsung.com/tr ve kampanyaya katılan 3. taraf online kanallarında)), Samsung Galaxy A7 2018 (SM-A750F / A7 2018) ve Samsung Galaxy A9 2018 (SM-A920F / A9 2018) cep telefonu modellerinden herhangi birini satın alarak belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir. Ürün veya hediye ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir. Samsung gerekli bildirimleri web sitesi üzerinden duyuracaktır.

Kurumsal satın almalar ve Samsung çalışanlarının satın almış olduğu ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyadan aynı kişi en fazla bir ürüne kadar yararlanabilir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir. Aynı fatura ile satın alınan ürün adedi birden fazla olsa dahi, sadece bir kez hediye ürün kazanma fırsatından yararlanılabilir.

Tüketiciler 01 Şubat – 15 Şubat 2019 (23:59) tarihleri arasında Kampanya’ya katılan satış noktalarının herhangi birinden almış oldukları Ürün için, 20 Şubat 2018 (23:59) tarihine kadar

https://shop.samsung.com/tr/A7-A9-sevgililergunu internet adresi üzerinden form doldurmak suretiyle kampanya koşullarını yerine getirmeleri kaydıyla Samsung 10.000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı (EB-P1100B, EB-P1100C, kodlarından kampanya kapsamında satın aldıkları cihaz USB giriş tipine uygun olanı ) hediye olarak kazanma fırsatı yakalayacaklardır. Hediyeler tüketicilerin kampanya katılımlarının onaylandığı tarihten itibaren en geç 90 (doksan) gün içinde tüketicinin belirttiği adrese gönderilecektir. Hediye ürünler stoklarla sınırlıdır. (A7 cihaza uyumlu olan EB-P1100B: 15000 adet, A9 cihaza uyumlu olan EB-P1100C: 5000 adet). Hediye üründe renk seçimi yapılmayacaktır. . Şüpheye mahal vermemek adına kampanya başvuru adetleri stok adetlerine ulaştıktan sonra kampanya kapatılacaktır.

Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. Samsung Online Mağazası (shop.samsung.com/tr) haricinde yapılan satın alımlarda, hediye ürün imkanından faydalanabilmek için tüketicilerin, shop.samsung.com/tr’ye üye olup, akabinde https://shop.samsung.com/tr/A7-A9-sevgililergunu sayfasından kampanya başvurusu yapmaları gerekmektedir. Samsung Online Mağaza’dan (shop.samsung.com/tr) yapılan satın alımlarda hediye ürün koşulları sağlayan tüketicilerin ilgili ürün için kullandıkları satın alım adreslerine ayrıca kargolanacaktır. Tüketiciler bahsekonu sayfada çıkan formu eksiksiz ve hatasız doldurmalı, buna ek olarak ürün faturasının 1.nüshasının (orijinal nüsha) fotoğrafını çekerek sisteme yüklemelilerdir. Başvuru, fatura üzerindeki isim/ünvan (fatura bilgileri) üzerinden yapılmalıdır. Başvuru sırasındaki hatalı ve eksik bildirimlerden dolayı oluşacak hak kaybından sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait hakedişleri iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)

Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir. Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.

Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3. kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu