Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 İlk Görüşte Aşk Bu Dedirtecek

Samsung’un önümüzdeki aylarda tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S22 modeli, ekranı ile büyülemeye geliyor. Biz demiyoruz Ice Universe diyor.

Galaxy S22‘nin tasarımını yakın zamanda iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ile karşılaştıran Çinli sızıntı devi Ice Universe, Samsung telefonlar ve Galaxy S22’nin yeni görsellerini yayınladı. Ice Universe‘e göre Galaxy S22 serisine önden baktığınızda aşık olacaksınız.

Galaxy S22 tasarımı ile ön plana çıkacak

Ice Universe’e göre Galaxy S22’nin önümüzdeki yıl tanıtılacak ve şimdiye kadarki en dar ekran çerçevelerini sunacak. Ayrıca sızıntı devi S22 ve S22 Ultra modellerini şahsı adına satın almak istediğini de belirtiyor. Samsung’u her fırsatta eleştiren Ice Universe’den bu sözleri duymak öyle kolay değil. Bu yüzden Ice Universe’ün bu iddialarına kulak asmakta fayda var.

Ice Universe konuyla ilgili olarak; “S22 ve S22 Ultra satın alacağım. Her iki telefonu da seviyorum. İnanın Galaxy S22’yi önden gördüğünüzde akıllı telefonu daha da çok seveceksiniz. Çok uyumlu ve simetriktir.” ifadelerini kullandı.

Ice Universe daha önce Samsung Galaxy S22’nin piyasaya sürülmesinden sonra iPhone 13 Pro Max’in artık piyasadaki en iyi ekrana sahip olmayacağını iddia etmişti. Bu konu hakkında ise “Galaxy S22’nin tanıtılması iPhone 13 Pro Max için utanç verici olacak. Çünkü en iyi ekran Samsung’da olacak.” demişti.

Galaxy S22

Yeni amiral gemisi modellerinin piyasaya sürülmesi önümüzdeki yıl Şubat ayında olacak. Fiyat konusunda bu yıl zam yapmayacağı söylenen Samsung, Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 yonga setli sürümlerini piyasaya sunacak. Tasarımsal açıdan selefini andıracak olan yeni seri kamera konusunda farkını ortaya koyacak. Samsung’un artık 2022’de DxOMark sıralamasında ilk 3’e girmesi gerekiyor. Aksi durumda Çinliler Samsung’a ağır bir darbe daha indirebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu