Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

MIUI 10 karanlık tema şimdi herkes için kullanıma sunuluyor

MIUI 10 karanlık tema özelliği ocak ayı sonunda Çin’de kullanıma sunuldu. Özellikle AMOLED ekrana sahip Xiaomi telefonlarda pil tasarrufu sağlayacak yeni özellik şimdi global pazar için dağıtılacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi, 15 Şubat itibariyle MIUI 10 Global Beta ROM v9.2.14 versiyonunu dağıtmaya başlayacak. Karanlık temaya ait ortaya çıkan daha fazla görüntü ve gelen haberler Xiaomi’nin son güncellemeye bu özelliği dahil edeceğini gösteriyor. Tabii bu gelişme yeni özelliğin tüm kullanıcılara erişiminin çok da uzak olmadığın gösteriyor.

Ekran görüntülerine göre  Xiaomi birçok sistem uygulamasını karanlık tema ile uyumlu hale getirecek. Hatta Android 9 Pie sonrası değişin ses menüsü bile karanlık temadan nasibini almış görünüyor.

MIUI 10 karanlık tema
MIUI 10 karanlık tema

Halihazırda MIUI arayüzü için markette MIUI Store’da birçok karanlık tema bulmak mümkün, fakat bunların büyük bölümü uyumsuz ve sistem dosyalarını kapsamıyor. Karanlık tema özelliği zaten Xiaomi kullanıcılarının MIUI 11’de en fazla görmek istedikleri gelişmelerin başında geliyor. Şirketin bunu beklemeden özelliği sunacağını görmek birçok kullanıcıyı mutlu edecektir. Üzücü olacak gelişme ise karanlık tema Mi 4, Mi 5 ve Redmi Not 3 Pro gibi eski cihazlarda kullanılamayacak.

Xiaomi Mi 9 çalışırken görüntülendi! Su damlası mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu