Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 Pro Geliyor! Fiyatı Ne Olacak? İşte Cevabı…

Telefonlarında kamera ve işlemciye önem veren OnePlus, yeni telefonları OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro’yu tanıtmaya hazırlanıyor. Şimdilik Hindistan piyasasındaki fiyatı hakkında bilgi sahibiyiz.

OnePlus’ın lansmanında geçen hafta küresel olarak ve birkaç gün sonra Çin‘de OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro duyurulmuştu. Ancak, küresel lansman etkinliğinde Hindistan için fiyatlandırma ayrıntılarını açıklayamadı. İki telefonun fiyatları nihayet piyasaya sürüldü. OnePlus 8, iki varyantta mevcut olduğu diğer ülkelerin aksine, Hindistan’daki üç varyantta satışa sunulacak. Varyantlar ve ilgili fiyatlar aşağıdadır:

6 GB + 128 GB (yalnızca Glacial Green) = 549 $
8 GB + 128 GB (Glacial Green ve Onyx Black) = 588 $
12 GB + 256 GB (Buzul Yeşili, Yıldızlararası Siyah, Oniks Siyah) =  653 $

OnePlus 8 serisi
OnePlus 8 serisi

Öte yandan OnePlus 8 Pro’nun iki çeşidi vardır:

8 GB + 128 GB (Glacial Green ve Onyx Black) =  718 $
12 GB + 256 GB (Glacial Green, Onyx Black ve Ultramarine Blue) = 784 $

OnePlus, OnePlus Bullets Wireless Z kulaklıkların fiyatını da ortaya koydu. Bluetooth kulaklıklar  26 $ gibi çok uygun bir fiyata satacak Bu fiyata ve sunduğu özelliklerle, peynir ekmek gibi satılacağını tahmin ediyoruz.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro, ABD’deki fiyattan kesinlikle daha ucuzdur. Örneğin, OnePlus 8 Pro’nun ABD’deki satış fiyatından (999 $) 200 $ daha ucuz olan 12GB sürümünü ele alalım. Hindistan’da satılan OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro  Hindistan’da üretilmektedir, bu da ithal edildiği ülkelerden daha ucuz olması gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, Hindistan’daki telefon üreticileri son zamanlarda cep telefonlarındaki GST vergisindeki artışa bağlı olarak fiyatları artırmak zorunda kaldı. Bununla birlikte, OnePlus yeni amiral gemilerini oldukça iyi fiyatlandırabildi.

OnePlus, telefonların önümüzdeki ay satın alınabileceğini ancak bir tarih belirtmediğini söyledi. Türkiye’ye ne zaman geleceğini şimdilik bilmiyoruz ve bilgi edindikçe siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu